Ez most pozitív (halvány teszt)? 2 napja késik, esti vizelet.
Figyelt kérdés
2014. jún. 7. 23:47
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. jún. 8. 09:00
14/18 anonim válasza:
Az elsőn semmit se látok, az totál homály (szar a képernyőm), a másikat telóról néztem, az pozi. Gratula :)
15/18 anonim válasza:
Szerintem is a masodikat megnezve pozitiv .gratulalok
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Azóta csináltam egy Medi-lab tesztet, ami ugyebár csk 25-ös érzékenységű, de ezen meglepő módon jobban látszódik, mint a vaterás 10-es érzékenységű teszten.
2014. jún. 8. 16:25
17/18 anonim válasza:
Na voltál dokinál? Történt vmi?
18/18 A kérdező kommentje:
Szia!
Nem voltam még dokinál, még csütörtökön töltöm be az 5. hetet, szóval ilyenkor még felesleges menni, ha nincs panasz, de hála az égnek, minden rendben!
A jövő héten megyek, a 6. héten hátha tud már mutatni valamit, illetve talán lesz szívhang is... :)
2014. jún. 10. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!