2/24 anonim válasza:
Én negatívnak látom, de nekem is volt olyan tesztem, amin csak élőben látszott a második csík... Te élőben látsz valamit? Érdemes pár nap múlva újat csinálni... 6 hkm
3/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Igazából LH tesztet akartam csinálni, de félre nyúltam és hcg lett belőle. Az LH csúcsra ez nem reagál? Mert most vagyok ovulació közelbe?
2014. máj. 29. 13:56
4/24 anonim válasza:
negatív, az a csík, amire gondolsz, nem az, mert nem ott kéne lennie!
5/24 anonim válasza:
Ha most vagy ovu közelben,akkor elvileg még nem mutathatna ez a teszt semmit,jól látom,hogy xepil? Mert az 25 ös erősségű. Amúgy látom amit Te is...esetleg ha korai peteérésed volt,akkor valamit láthatnánk,de nem hiszem.
Amúgy mikor lenne a következő mensid?
6/24 A kérdező kommentje:
Nem ez egy 10 erősségű one step teszt. Nem volt korai peteérésem mérem a hőmet az alapján még csak mostanában lesz vagy volt.:)
Akkor nem lehet LH tesztként használni. :) Lh tesztet délután csinálok.
2014. máj. 29. 14:09
7/24 anonim válasza:
én látok halvány második csíkot a helyén. Hogy lehet az? A múlt hónapban megjött rendesen? És a hőd mennyi volt eddig? Nem magasabb? Olyan mint egy pozitív teszt.
8/24 A kérdező kommentje:
Igen rendes mensi volt a hom alaphon van.
Szerintem ugy lehet, hogy ezek a tesztek szarok. Mert terhes most jelenleg nem vagyok meg. :)
2014. máj. 29. 14:21
9/24 anonim válasza:
picit sem ugrott meg a hőd korábban? Ma reggel mennyi lett?
10/24 anonim válasza:
7-es vagyok
ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, nézelődhetsz szokatlan terhesgörbék közt. A hőd miatt még nem biztos, hogy nem vagy babás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!