Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány pozitív vagy negatív?

Halvány pozitív vagy negatív?

Figyelt kérdés
[link]
2014. máj. 29. 13:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
ránagyítva látom a csíkot, és egyébként igen, ha most van lh csúcs nagyon halványan mutathatja (keresztreakció). Szerintem biztos ovud van, szóval akció :)
2014. máj. 29. 14:55
 12/24 anonim ***** válasza:
47%

7-es vagyok

Hát én még sose hallottam olyanról, hogy a hcg teszt az ovulációt mutatta volna. Ovulációkor nincs hcg-je senkinek.

:O

Amúgy mi van ha mégis ovuláltál már és ikreket vársz és ezért mutatja ilyen korán a teszted az eredményt. Csinálj még egyet, az a biztos, mert én is látok ott csíkot.

2014. máj. 29. 15:00
 13/24 A kérdező kommentje:

Kedves hetes rendes mensim volt a hom most volt alacsonyan es harmadik napja tojcsis nyakom van. Azert aranyos vagy koszonom. :)

Utolso en is erre gyanakszom, hogy ez keresztreakcio.

2014. máj. 29. 15:02
 14/24 anonim ***** válasza:

amúgy hozzászokhattál már volna hogy itt mindenki vak :)

[link]

2014. máj. 29. 15:05
 15/24 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam látni azokon a teszteken a 2. csíkot, amiket a csajok belinkelnek, hogy halvány pozi vagy sem

De ezen látom. Ki is nagyítottam. Nekem 2 hete full negatív tesztem volt, azon abszolut semmi nem volt. Ezen látok valamit. Csinálj pár nap múlva még 1-et

2014. máj. 29. 15:06
 16/24 anonim ***** válasza:
Amit legutóbb feltettél..na arra gondoltam :)
2014. máj. 29. 15:06
 17/24 anonim ***** válasza:
7-es, én is egy hasonló kérdésnél találkoztam vele először, egy napig volt halvány pozi a terhességi tesztje, ovukor. Hcg az tényleg nincs, de az LH meg a HCG közeli rokonok, szóval hasonló a szerkezetük, ezért ha nagyon magas az LH szint a terhességi teszt ki tudja mutatni :D állítólag.
2014. máj. 29. 15:07
 18/24 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok..kicsit játszottam a fényekkel..ahogy az enyémmel is próbáltam, amin nem látszódott semmi

Ez a tied

[link]

2014. máj. 29. 15:11
 19/24 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Van itthon 10-es érzékenységű terhestesztem, és ma volt ovulációm. Szúrt jobb oldalt minden lépésnél. És fent van a hőm.tegnap volt utoljára tojásfehérjém, jó sok. Tesztelek egyet, aztán megmondom, hogy nekem kijelez-e valamit most ovulációkor. Mindjárt jövök :)
2014. máj. 29. 15:12
 20/24 anonim ***** válasza:
7-es!!várlak vissza, kíváncsi vagyok, nekem is ma van ovum :)
2014. máj. 29. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!