Aki a 11-12. DPO-n tesztelt halványka pozitívat, időn belül jött ki a csík?
Szia Andi!
Jársz még erre?Mi újság veletek?
Végre túl vagyunk a 12. héten,megvolt az ultrahang,minden rendben.Magánba voltam UH-n,nagyon részletes volt,még az ujjacskáit is megszámoltuk,fülecskéit is láttam,nagyon élveztem,CRL 63mm.Rosszulléteim talán egy kicsit enyhültek,de azért még kitartanak,az esti hányás sem hagyott még el,nem is híztam még eddig.
Nálatok mi a helyzet?Baba jól van?Közérzet,hízás?
Üdv:Betti
Szia!
Én is febr. 20-ra vagyok kiírva.Érdekes egybeesés.:)Kérdeztem a nemét én is,nálunk meg azt mondta az ultrahangos,nem lát semmit a lába között,de ez még nem jelenti azt,hogy tutira kislány.Mindenesetre nagyon örülnék,mivel 2 kisfiam van.:)Jaa és képzeld már érzem a kis motoszkálásokat odabentről,ha háton fekszem,másodiknál is kb. innentől éreztem.
Egyébként te merre laksz?Én kecskeméti vagyok.Facebookon nem vagy?
Szép és örömteli napokat!
Szia Andi!
Mi újság veletek?
Képzeld én ma voltam ultrahangon,minden oké és kiderült,hogy KISLÁNY!Nagyon örülök neki,két kisfiú után jó lesz kicsit rózsaszínre váltani.
Üdv
Szia!
Hát igen,nekem is kezd egyre húzósabb lenni a dolog,pár napja már az éjszakai alvás is nehezebben megy,nagyon fájnak a csontjaim,sehogy se jó feküdni.Én is 6-7 kilót híztam eddig,remélem a végén se jön már fel sok.Csajszika jól van,még nem sikerült nevet találni,jó sokat mocorog.Alig tudom elképzelni,milyen lesz egy kislánnyal,de már nagyon várom én is.Eddig nagyon gyorsan repült az idő,ha így halad,akkor egy szempillantás alatt itt lesz a szülés,de nem is baj.
Neked milyen szüléseid voltak?Én mindkettővel másfél óra alatt túl voltam rajta,remélem most sem lesz másképp.
Üdv,további szép babavárást!
Én pont ma voltam vérvételen,délután lesz meg az eredményem,majd megírom,milyen lett.Beszereztem én is egy szobabringát,azzal tekerek,ezt érzem legkíméletesebbnek,nem terheli a pocakom,méhszájam.Habár most kicsit pihentetem,mert sajnos van egyféle szívritmuszavarom és mostanában kezd kicsit eldurvulni,kardiológusomat is muszály felhívnom most már,mert eddig még nem is volt olyan nagy a terhem,de ezután jön még a neheze...Na,remélem a legjobbakat.
Üdv
Szia!
Na megvan a véreredmény.Csak 3,4 a cukrom étkezés után,meglepődtem,hogy ilyen alacsony...Direkt nem változtattam az evési szokásaimon az elmúlt napokban,nehogy fals eredmény legyen.Vasam viszont nagyon alacsony,lehet emiatt rendetlenkedett a szívritmuszavarom,holnap íratok fel.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!