Aki a 11-12. DPO-n tesztelt halványka pozitívat, időn belül jött ki a csík?
Szia Andi!
Te hogy vagy?
Nekem ma van a nemvárt napja,nagyon rosszul indult ez a nap,tök ugyan olyan érzésem van,mint mikor meg akar jönni,de bízom benne,hogy minden oké lesz!!!
Üdv:Betti
Szia! Nekem tegnap kellett volna megjönni, persze nem jött meg. Kb. 4 napja elkezdtem szedni folsavat, magne b6-ot és sima b6-ot is mert elkezdődött a hányingeres időszak.Iszonyatosan fáradékony vagyok és a mellem is érzékeny.Beszéltem az orvosommal 2 hét múlva vár.Sajnos abba kellett hagynom a tornát is mert nagyon feszül az alhasam.
Ne aggódj, állítólag ez a mindjárt megjön érzést sokan tapasztalják(mondjuk én egyiknél sem éreztem), főleg ha a teszt 2 csíkos szerintem biztos a terhesség.Azóta teszteltél?Nekem elfogyott, de már nem is veszek, majd 2 hét múlva meglátjuk mi a helyzet odabenn.Remélem addig nem lesz gond(sajnos volt már egy korai vetélésem ) egyikünknél sem.Te hogy vagy?
Gyönyörűszép lett a reggeli tesztem,nagyon boldog vagyok!!!
Üdv,jó babavárást mindkettőnknek!!!
Szia!
Én majd júli.1-én megyek a dokimhoz,addigra már remélhetőleg lesz szívhang is.Engem pár napja eléggé kínoz a hányinger és nagyon gyenge vagyok,alacsony a vérnyomásom,kávézni már nem bírok,de majd átvészeljük valahogy ezt az időszakot.Előző terhességemnél sokat hánytam,remélem most azért nem lesz olyan durva.
Üdv
Szia Andi!
Én ma voltam orvosnál,a babával minden rendben,fél centi és beindult a szívműködés is.
Én viszont nagyon rosszul vagyok,hányok,őrülten fáj a gyomrom állandóan,semmi sem jó,aludni is alig bírok tőle....Remélem nem tart sokáig.
Üdv
Szia, én ma voltam ultrahangon, szerencsére minden rendben a picurral. 9 hetes 29 mm.Jövőhéten megyek a védőnőhöz kis könyvért, aztán 12 hetesen a szokásos ultrahang. Nekem ahogy betöltöttem a 8 hetet szinte azonnal elmúltak a rosszullétek. Igaz ha nagyon meleg van akkor kicsit gyengébb vagyok, meg ritkán bizonyos dolgoktól még van hányingerem, például a nyers csirkehús szagától vagy a férjem elektromos cigijének a füstjétől, de elég tűrhető már.Én gravidát szedek meg ha fájdogál a hasam akkor béres magne b6-ot.Ti hogy vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!