Halvány második csík, kevés barna folyás, szerintetek sikerült?
Élőben kicsit jobban látszik a második csík, szerintem elég egyértelműen ott van, csak halvány. Holnap csinálok még egy tesztet, viszont ez a barna folyás aggaszt. Elvileg tegnap jött volna meg, tegnap nem volt semmi, ezért vártam egy napot (máig) a teszteléssel. A szokásos menstruáció előtti tüneteim sem voltak, pl. az ilyenkor megszokott mellfeszülés, ami mindig pontosan egy héttel a menzesz előtt jelentkezett. Inkább csak ma kezdtem el érezni nagyon nagyon enyhe cicifeszülést. Mit gondoltok, sikerült? A barna folyás valami bajra utalhat?
Nem tudom sajnos, hogy ő felírhatja-e.
14-es
Igen, sajnos a háziorvos nem írhatja fel csak nőgyógyász.
Akkor holnap mész a nődokihoz? Drukkolok neked! Még mindig tart a barna folyás?
Voltam nőgyógyásznál, de sajnos ez egy teljesen felesleges kör volt. Megjött rendesen, ahogy szokott, csak jópár nap késéssel ugyebár. A doki szerint ebben nincs semmi rendkívüli, a folyásnak meg ne tulajdonítsak nagy jelentőséget.
Eddig "szerettem" hozzá járni, mert kimondottan türelmes, empatikus dokinak ismertem meg, de most kicsit haragszom, amiért ennyivel letudta a dolgot, pláne azok után, hogy időpontra mentem, munkaidőben, munkahelyről elkéretőzve, de háromnegyed órát vártam, mire bejutottam. Legalább annyit azért vártam volna, hogy kicsit bővebben elmagyarázza, hogy mi történhetett, vagy hogy legközelebb mit érdemes tenni, hogy megmaradjon a baba, vagy akármi tanácsot szívesen vettem volna. Persze lehet, hogy rossz napja volt, de nekem sem volt egy élmény ebben a kánikulában átbuszozni a fél városon, majd a dög meleg váróban háromnegyed órát várni, hogy bejussak.
Azon, hogy nem vagyok terhes, már túltettem magam, nem adjuk fel, próbálkozunk tovább, most igazából csak dühös vagyok, hogy ilyen hozzáállást tapasztaltam egy alapjában kedves, jófej dokitól, akihez eddig szívesen jártam. Bízom benne, hogy ha legközelebb megyek hozzá, megint olyan normális lesz, mint amilyennek megismertem. Na meg abban is nagyon bízom, hogy minél előbb kell amiatt felkeresnem, mert újra pozitívat tesztelek.
Mostantól mindenesetre kéznél lesz a palástfű tea, ezentúl a ciklus második felében inni fogom, hátha bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!