A palástfű teával árthatok, ha viszonylag normális a ciklusom és szerintem nincs hormongondom?
Figyelt kérdés
11 hónapja próbálkozunk és még semmit nem próbáltam/ittam ennek érdekében. Peteérésem van, ezt néztük uh-val, a méhnyálkahártyám is pont megfelelő volt akkor, ovutesztelek, szép pozi szokott lenni, hőmérőzők és szerintem szépek a görbéim.
Hamarosan megyünk az orvoshoz és arra gondoltam hogy esetleg peteéréstől elkezdhetnék inni palástfű teát. Szerintetek árthatok vele, vagy ez csak jótékonyan hathat peteérés után? Köszi
2014. jún. 5. 08:25
1/4 A kérdező kommentje:
2014. jún. 5. 08:33
2/4 anonim válasza:
A palástfűvel nem zavarsz be a ciklusodba, elvileg. A cickafarkkal vigyázz, mert az bezavarhat, szóval inkább csak palástfű, de az is csak ovutól kezdve.
3/4 anonim válasza:
Igen, normálisnak mondható ciklusaid vannak.
(és csak egy megjegyzés, nem rossz szándékból:a peteérés egy hosszabb folatmatr, ami menzitől ovulációig tart. Tehát amit te peteérésnek mondasz az az ovuláció. Az ovuláció a peteérés eredménye. Tudom, sokan mondják peteérésnek az ovulációt...)
4/4 anonim válasza:
Én ittam a ciklus második felében, amikor még nem akartunk babát pms ellenszereként, amikor akartunk a beágyazódás támogatására. Amolyan népi "progeszteron". Remekül be is vált. Elsőre összejött a baba. Nyeregben érzetem magam, abba hagytam. Elvetéltem. Ettől függetlenül is elvetélhettem volna, de azóta már tudom, ezt nem szabad csak úgy abbahagyni. Legközelebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!