Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ébredési hőmérsékletet mikor...

Ébredési hőmérsékletet mikor mérjem?

Figyelt kérdés
Babát tervezünk. Ébredési hőmérsékletet kell mérnem, persze naptárat is vezetnem. Ébredés után lázmérő 5 percig.... De általában úgy szoktam kelni, hogy egyszer felébredek és utána még visszafekszem aludni. Mikor mérjek? Az első ébredésnél, vagy a rendes felkelésnél?

2014. jún. 5. 06:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Meddig fekszel vissza aludni?

Akkor mérd ami közelebb van a szokásos méréshez.

Azért nem kell ezeknek annyira percre pontosnak lennie.

Én ha 7-kor kelnék, de felébredek pl hétvégén fél 7kor, akkor megmérném, de már aludnék is vissza.

2014. jún. 5. 07:35
 2/5 anonim ***** válasza:

fél óra nem számít ide vagy oda.. én általában 5-kor mindig felébredek hogy pisilnem kell. Ilyenkor mértem a hőt, majd kimentem pisilni és még egy órát szunyáltam...ha meg véletlen nem keltem fel, akkor a reggeli 6 órásat írtam fel. 1 óra eltérés nem számít, a lényeg az, hogy a mérés legyen az első dolgod, ne menj ki előtte pisilni, előző este rázd le a hőmérőt és lehetőleg nyelv alatt mérd.

nekem így működött, most vagyok 36 hetes.

2014. jún. 5. 07:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Változó, hogy meddig fekszem vissza... Ma pl majdnem 2 óra volt, de most itthon vagyok. Jövő héten korábban kelek a munka miatt. De éjszaka van, hogy 2-3x felkelek... De szerintem vizsga után az vissza csökken 1re... remélem. :S Ma pl felébredtem 4.40-kor, akkor is mértem, és utána 6.40-kor keltem fel és akkor is mértem.
2014. jún. 5. 10:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Mimimum 6 óra KIEGYENSÚLYOZOTt, nem megszakított alvás után mutat jó ereményt. és igen, az egy óra is okozhat épp elég eltérést. a hőgörbénél ugyanis a tizedek is számítanak. Másfél óra eltérés pl. már akér 2 tized eltérést is mutathat.
2014. jún. 5. 10:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Nálam számított egy óra eltérés.
2014. jún. 5. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!