Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van köztetek olyan aki babát...

Van köztetek olyan aki babát tervez de még dohányzik?

Figyelt kérdés
2014. jún. 2. 16:04
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
igen,én pl.!amikor elterveztük,h jöhet,akkor letettem,aztán eltelt 2 sikertelen hónap,és visszaszoktam,7.hónap próbálkozás!
2014. jún. 2. 16:46
 2/24 anonim ***** válasza:
61%
Én ismerek olyant aki 4 hònapos terhesen is még mindig dohányzik, undorító.
2014. jún. 2. 17:09
 3/24 anonim ***** válasza:
80%
Kedves utolsó. egyet értek veled , hogy undorító , illetve nem undorító, hanem egészségkárosító és nem csak önmagára hanem a születendő babára nézve is. De a kérdező nem azt kérdezte , hogy hány terhes nőt láttál már dohányozni hanem van e olyan itt aki babát tervez és dohányzik. Valószínű kellemetlenül érzi magát, hogy még nem sikerült letennie a cigit, viszont ebből a mondatából arra következtetek, hogy szeretné letenni.
2014. jún. 2. 17:45
 4/24 anonim ***** válasza:
Sajna én is igy vagyok:-(de ha jön a babó ezer százalék hogy nem nyúlok hozzá.
2014. jún. 2. 18:06
 5/24 anonim ***** válasza:
Én... sajnos :/
2014. jún. 2. 18:08
 6/24 anonim ***** válasza:
60%
3as vagyok. Ha szerencséd lesz, akkor meg fogod utálni a cigit ha teherbe esel. De ha pl most leteszed ( ezzel nem azt mondom, hogy ne tedd, hiszen nagyon káros , de ezt te is tudod ) akkor ugye tiszta ideg leszel ( tapasztalat ) , és ezáltal stresszes, ez meg befolyásolhatja a teherbe esést.. Viszont a másik oldalon ott van, hogy a nikotin károsíthatja a petesejtet stb ( remélem jól emlékszem , még mielőtt valaki kioktat :D ) A lényeg, hogy minden féle képen próbáld meg letenni, ha kell fokozatosan, minden nap csökkented egy szállal , hogy a szervezeted hozzá szokjon.. Szurkolok hogy sikerüljön mindkettő :) A baba is meg a cigit is letenni . Menni fog!
2014. jún. 2. 18:13
 7/24 A kérdező kommentje:
A 3-as válaszoló teljesen beletrafált.Igyekszem letenni mert nagyon vágyok babára de nagyon nem akar menni a dolog sajnos :-( értem ez alatt a cigit meg a babát is!
2014. jún. 2. 18:31
 8/24 anonim ***** válasza:
Nyugi majd jön mind a kettő.. én is hasonló cipőben vagyok szóval megértem, igaz nekem már van egy gyerekem. A cigit meg ha szépen fokozatosan teszed le menni fog. Fel a fejjel
2014. jún. 2. 18:35
 9/24 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a biztatást,aranyos vagy :-D
2014. jún. 2. 18:49
 10/24 anonim ***** válasza:
Én is halottam mar olyant hogy a petesejtet...meg a beágyazodast is gátolhatja,na de mégis,akkor a par ísmimnek hogy jött össze:-)mert ők is szivták elég rendesen,mégis az egyik 6hetes a masik 8hetes:-)az bizti nem egészséges,de gátolni nem gátol semmit.ha erös dohanyos vagy nehéz is,mert én is az vagyok:-(pedig én még titokba is szívom,párom nem tudja,bármikor bukta lehet,mégsem:-)mondjuk most megfogadom megint,hogy ez az utolsó doboz,ha törik ha szakad eldobom:-)
2014. jún. 2. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!