Lehet, hogy összejött végre? Bevállaljam a Balaton-átúszást?
25 naposak a ciklusaim, ma vagyok a 20 napon. 3 napja van egy-két csepp barna folyásom, a mellem egy hete feszül, a hasam alja tegnapig folyamatosan szurkált, feszült. Hétfőn nem kellene megjönnie, de szombaton szeretném átúszni a Balatont. Clearblue tesztet hol lehet venni? hátha az kimutatná már szombaton....
Lehet, hogy korainak tűnnek a tünetek, de az előző terhességemnél is szinte a megfoganás után 2-3 nappal már erős mellfájdalmam volt.
Köszi, aranyosak vagytok..
pont ez a dilemmám, ugyanis az előző vetélésem után találtam ki magamnak ezt a balcsi átúszást, azóta 7 hónapja készülök rá, de a babát is nagyon szeretnénk már... Murphy törvénye lenne, ha most jött volna össze:)
Talán nem lehet nagy baj, ha edzett vagyok, azért aznap reggel csinálok egy tesztet.
szerintem pénteken csináltass egy labor vizsgálatot.az már kimutatja.mert ott is lesz orvosi vizsgálat,de vérvétel nincs.bár tavaly indokolt esetben megcsinálták.de én a te helyedben nem mennék.főleg a vetélés után. azt írod vágysz a babára.akkor ne kockáztass.jövőre is lesz balaton átúszás.ha esetleg sikerült a baba és baj lenne ez miatt sose bocsájtanád meg magadnak.nem tudhatod mit hoz a jövő.sikerülne e még egyszer a baba.viszont a balatont bármelyik évben átúszhatod.minden évben megrendezik.
ja! a tesztet amit keresel a DM-ben tudod megvenni.
lehet hogy úgy éreznéd túllármáztad az egészet,de inkább legyen túllármázva mint egy nagyot veszíts!!!mert a teszt még szombat reggel mutathat negatívat a terhesség ellenére.kívánom hogy tudj dönteni,és jól.
utolsó válaszoló voltam.
teljesen igazad van.
holnap reggel majd az "isteni" sugallat eligazít a kusza gondolataimban... vagy legalábbis remélem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!