Hogy lehet megállni hogy ne figyelgessem magam állandóan hogy terhes lettem-e? Más is ezt csinálja? Ez normális?
csak annyi történt, hogy vettem ovu tesztet, pozitiv lett, aztán a párommal szexeltünk, és most csak az jár a fejemben hogy mi történhet belül. elképzelem ahogy az a kis sejt ott vándorol, meg kezd beágyazódni stb. figyelem a testem rezdüléseit. ez normális még? belefér?
nem akarok nagyon rágörcsölni. más is figyeli magát ilyenkor?
nekem se jott meg, 13-án reggel volt egy görcs szerűm, azt hittem megjött, nagyon elszontyolodtam! de azóta semmi. vettem tesztet, de még nem mertem megcsinálni.
milyen érzés hogy pozitiv a teszt??? :)))
Hát nagyon fura érzés volt.Érdekes.Nem akartam elhinni megnéztem vagy 100-szor pedig egyértelmű volt ahogy szívta fel.már akkor is látszódott és mire eltelt 3 perc erősödött.
Délután is csináltam az is ilyen volt meg ma reggel is.
Majd megtudod milyen érdekes érzés kap el mikor meglátod a 2 csíkot!Kívánom neked,hogy holnap reggel így legyen.MAjd írd meg mindenképp!Jaaa és nyugalom.....
de jo ezt olvasni :)
Mi lett a te teszted eredménye kedves kérdezo? Remélem ott is jon a bébi :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!