Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lehet megállni hogy ne...

Hogy lehet megállni hogy ne figyelgessem magam állandóan hogy terhes lettem-e? Más is ezt csinálja? Ez normális?

Figyelt kérdés

csak annyi történt, hogy vettem ovu tesztet, pozitiv lett, aztán a párommal szexeltünk, és most csak az jár a fejemben hogy mi történhet belül. elképzelem ahogy az a kis sejt ott vándorol, meg kezd beágyazódni stb. figyelem a testem rezdüléseit. ez normális még? belefér?

nem akarok nagyon rágörcsölni. más is figyeli magát ilyenkor?

2014. jún. 1. 13:20
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

nekem se jott meg, 13-án reggel volt egy görcs szerűm, azt hittem megjött, nagyon elszontyolodtam! de azóta semmi. vettem tesztet, de még nem mertem megcsinálni.

milyen érzés hogy pozitiv a teszt??? :)))

2014. jún. 14. 17:33
 22/30 A kérdező kommentje:
hót ideg vagyok, megint bebeszéltem magamnak hogy biztos sikerült, már a barátom is örült, kiszámolta hogy márciusi gyerek lenne. de miért görcsölhettem 13-án, és miért nem jött még meg? (ha esetleg mégse) mi történhet odabenn? annyira szeretném tudni! holnap reggel megcsinálom a tesztet.
2014. jún. 14. 17:36
 23/30 anonim ***** válasza:

Hát nagyon fura érzés volt.Érdekes.Nem akartam elhinni megnéztem vagy 100-szor pedig egyértelmű volt ahogy szívta fel.már akkor is látszódott és mire eltelt 3 perc erősödött.

Délután is csináltam az is ilyen volt meg ma reggel is.

Majd megtudod milyen érdekes érzés kap el mikor meglátod a 2 csíkot!Kívánom neked,hogy holnap reggel így legyen.MAjd írd meg mindenképp!Jaaa és nyugalom.....

2014. jún. 14. 19:38
 24/30 A kérdező kommentje:
úgy látom nagyon jó élmény lehet, ha 3x is megcsináltad. nem birod abbahagyni :) meglátjuk mi lesz holnap :)
2014. jún. 14. 22:57
 25/30 anonim válasza:

de jo ezt olvasni :)

Mi lett a te teszted eredménye kedves kérdezo? Remélem ott is jon a bébi :))

2014. jún. 15. 11:01
 26/30 anonim ***** válasza:
Na kérdező?Miújság?
2014. jún. 15. 11:05
 27/30 A kérdező kommentje:
negativ lett, de még mindig nem jött meg. még van egy minimális remény.
2014. jún. 15. 11:14
 28/30 anonim ***** válasza:
Mindig pontosan jön meg egyébként?Lehet később fogant mint te gondolod.
2014. jún. 15. 11:19
 29/30 A kérdező kommentje:
igen, mindig pontos. sőt, néha egy nappal inkább hamarabb. azért nem értem. majd még veszek tesztet, ha nem jön meg.
2014. jún. 15. 16:03
 30/30 A kérdező kommentje:
vannak fejleményeim, még mindig nem jött meg, viszont ma este rám jött egy erős rosszullét hullám, ami egy óra múlva el is múlt. Ledőltem, és az gondolkodtam, hogy mi lehet velem, mert érzem hogy valami történik bennem. Egyre inkább az volt bennem, hogy józanul át kell látnom most mi ez. És az volt bennem, hogy mégis terhes vagyok. Szerintem a teszt nem tesztelt rendesen. Lehet hogy tévedek, de most már egyre inkább ezt érzem. Se hire se hamva a menstruációmnak, csak rosszul vagyok. A héten elmegyek ultrahangra, és megnézetem magam dokival.
2014. jún. 15. 23:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!