Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lehet megállni hogy ne...

Hogy lehet megállni hogy ne figyelgessem magam állandóan hogy terhes lettem-e? Más is ezt csinálja? Ez normális?

Figyelt kérdés

csak annyi történt, hogy vettem ovu tesztet, pozitiv lett, aztán a párommal szexeltünk, és most csak az jár a fejemben hogy mi történhet belül. elképzelem ahogy az a kis sejt ott vándorol, meg kezd beágyazódni stb. figyelem a testem rezdüléseit. ez normális még? belefér?

nem akarok nagyon rágörcsölni. más is figyeli magát ilyenkor?

2014. jún. 1. 13:20
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

:))) na csajok akkor beszélgessünk másról :)))

majd beszámolót kérek mindenkitől!

2014. jún. 2. 16:58
 12/30 anonim ***** válasza:
De jóóóó csajok :D akkor maradjon már itt mindenki,és írjuk meg kivel mi van :)
2014. jún. 2. 23:46
 13/30 anonim válasza:
remélem még beszàllhatok, hisz én is kb ugyanebben a cipoben jàrok. nàlam a varras lesz a hobbi, a munka mellett. en 12-13 ra nem vàrom:)
2014. jún. 3. 18:08
 14/30 anonim ***** válasza:

4-es vagyok, azaz Livi.

Mi lemaradtunk az ovulációról. :( MINDIG a 14. napon van, amikor van. de most később volt. elméletben persze egy kövér kislány még lehetne belőle, de az ilyesmi mindig mással esik meg. :( De azért benézek! ;-)

2014. jún. 3. 19:05
 15/30 A kérdező kommentje:
nem tudom velem mi lesz, mert most rendeltünk hajópadlót, és segitenem kellet felpakolni az emeletre. lehet nem kellett volna emelgetnem. picit féltem magam/magunkat.
2014. jún. 5. 10:59
 16/30 anonim ***** válasza:
Én ma kezdtem el intézni egy kocsivásárlást,kivagyok tőle nekem ez nagyon magas :-D
2014. jún. 5. 11:53
 17/30 anonim válasza:
11. dpo-n nem birtam ki és teszteltem... negativ :( ez adott egy lokést, hogy leàlljak a figyelgetéssel, szàmolgatàssal. Ha jonni akar, majd jon, ahogy sokan mondjàk. Addig belevàgok valami komoly projektbe :) Sok sikert nektek!
2014. jún. 8. 14:40
 18/30 A kérdező kommentje:
na még egy vagy két nap csajok! izgultok? én igen! puszi mindenkinek, irjatok! :)
2014. jún. 12. 09:30
 19/30 anonim ***** válasza:

8.válaszoló vagyok

Nekem nem jött meg tegnap,a tesztek pozitívak,még a délutáni is.Veletek miújság csajok???

2014. jún. 14. 07:30
 20/30 anonim válasza:

17 es vagyok, aki feladta.nem jott meg meg.csutortokon kellett volna.semmi gorcs meg, csak a folyamatos folyas ovu ota es az allando elerzekenyules.de szerintem csak a stressz miatt es a fogorvos altal irt gyogyszer miatt.. hetfoig varok...

Tobbiek???

Neked nagy gratula utolso :)

2014. jún. 14. 15:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!