Hogy lehet megállni hogy ne figyelgessem magam állandóan hogy terhes lettem-e? Más is ezt csinálja? Ez normális?
csak annyi történt, hogy vettem ovu tesztet, pozitiv lett, aztán a párommal szexeltünk, és most csak az jár a fejemben hogy mi történhet belül. elképzelem ahogy az a kis sejt ott vándorol, meg kezd beágyazódni stb. figyelem a testem rezdüléseit. ez normális még? belefér?
nem akarok nagyon rágörcsölni. más is figyeli magát ilyenkor?
:))) na csajok akkor beszélgessünk másról :)))
majd beszámolót kérek mindenkitől!
4-es vagyok, azaz Livi.
Mi lemaradtunk az ovulációról. :( MINDIG a 14. napon van, amikor van. de most később volt. elméletben persze egy kövér kislány még lehetne belőle, de az ilyesmi mindig mással esik meg. :( De azért benézek! ;-)
8.válaszoló vagyok
Nekem nem jött meg tegnap,a tesztek pozitívak,még a délutáni is.Veletek miújság csajok???
17 es vagyok, aki feladta.nem jott meg meg.csutortokon kellett volna.semmi gorcs meg, csak a folyamatos folyas ovu ota es az allando elerzekenyules.de szerintem csak a stressz miatt es a fogorvos altal irt gyogyszer miatt.. hetfoig varok...
Tobbiek???
Neked nagy gratula utolso :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!