Xepil teszt kerdes?
Figyelt kérdés
37 ciklusnapon vagyok .meg nem jott meg.
31 napos ciklusaim vannak.bo kremes feher folyasom van melleim feszulnek.es idokent emelygek.hol van etvagyam hol nem.es szedulok.
Ezert deli vizelettel keszult es ilyen lett.
Ti latok rajta halvany csikot?
2014. jún. 1. 12:46
12/15 anonim válasza:
Szerintem is negatív! 2 nap múlva tesztelj megint, ha nem jön meg. Egyébként a kislányomnál nekem csak a 7. héten lett pozitív a tesztem... Most 41. napon vagyok, ugyanazok a tüneteim, mint neked, plusz sokat járok pisilni. Csütörtökön nega lett, holnap után tesztelek megint. Doki csak megvastagodott méhnyálkahártyát látott... Drukkolok! :)
13/15 A kérdező kommentje:
kedves utolso valaszolo. De jo lenne ha en is igy volnek hogy keson mutatna ki a teszt orulnenk a babanak.en is voltam dokinal a keses miatt es nekem azt mondta a doki hogy kb olyan 5 mm a mehnyham.
Neked kedves utolso valaszolo nagyon biztato ha megvastagodott mehnyhartyat latott szerintem az jo jel.
2014. jún. 1. 15:19
14/15 anonim válasza:
Negatívak. Ettől azonban még késői ovuláció esetén akár lehetsz babás.
15/15 anonim válasza:
X epil az egyik legmebizhatobb teszt..ezek szerintem teljesen negativak sajnos..de azert szurkolok neked!viszont mastol is keshet amivel orvoshoz kell menni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!