Xepil teszt kerdes azoktol akik hasznaltak?
Figyelt kérdés
E2 db - os xepilt vettem.egyet regel elso vizeletbol elvegeztem negativ lett.a masodikat nemolyan reg mert emelygek azon van ilyen szurkes masodik csik vagy feher nemtudom igazan vagy a helye csak de jol latszodik.szerintetek miert?2014. máj. 23. 14:38
1/9 anonim válasza:
Talán hibás a 2. teszt. Ha az első egyértelműen negatív, akkor a másikon esetleg száradási csík van. Akkor pozitív, ha mindkét vonal rózsaszín/piros. Tudsz képet feltenni róla? Késik már a mensid? mert ha nem, lehet korán teszteltél
2/9 anonim válasza:
Képet tudsz róla feltenni? Megnézném szívesen...viszont ha fehér vagy szürkés , akkor sajnos negatív...rózsaszínes,pirosas,akkor vagy terhes!
Amúgy késik már a menzeszed?
3/9 anonim válasza:
Bocsi első,most látom mire elküldtem,már majdnem hasonló választ adtál :)
4/9 anonim válasza:
Atya ég :D majdnem ugyanazt írtuk :D
első vagyok
5/9 A kérdező kommentje:
Meg nem kesik csak megszedultem mar parszor meg neha emelygek.
Meg mensi elott vagyok harom napal.(-+) 1 nap elteres.
2014. máj. 23. 15:54
6/9 anonim válasza:
En menszim elott teszteltem x epillel es halvany csik latszot de csak azert teszteltem mert gyanus volt h par napig hanyingerem volt. :) aztan hetfon reggel ujbol teszteltem szep pozim lett :))
Ha nem jon meg a menszid akkor tesztelj !! Meg korai volt tesztelni!
7/9 anonim válasza:
Ez esetben ajánlom a 10 es erősségü extra érzékeny tesztet.
8/9 anonim válasza:
ne foglalkozz vele, néha előjön a tesztcsík helye. Amíg nem rózsaszín addig nem számít pozinak. Csak feleslegesen idegesíted magad
9/9 anonim válasza:
itt egy régi kérdésem és a végkifejlet, bár nem x-epil de hasonló kategória
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!