Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek lehet ebből...

Szerintetek lehet ebből pozitív vagy ilyen a teszt? (x-epil)

Figyelt kérdés

azonnal fotóztam,ahogy végig ért a vizelet,ahogy megszáradt eltűnt a 2.csík :(együttlét után vagyok 9nappal

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. máj. 31. 13:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
39%
Értem én, hogy valaki türelmetelen, de azt azért tudni kéne, hogy még a legérzékenyebb teszt is 12. napon mutathat ki valamit, ha egyáltalán kimutat. SZóval az akarás mellett azért tájékozódni kéne. (és ezt nem gonoszságból írom. én 1 évet vártam a babára, tudom milyen érzés vágyni rá, de nem teszíteltem sose, csak egyszer, amikor kimaradt a menzim. Nem is kellett szemet meresztenem negatív tesztek felett, hogy hátha pozitiv.)
2014. máj. 31. 21:32
 12/16 anonim ***** válasza:
55%

Mégis mit vártál? A 10-es teszt se mutat ki semmit ilyen hamar. Az x-epil meg pláne nem.

Egyébként azt írtad, hog menzi közben voltatok együtt? Hát akkor nem nagy az esély a babára. Persze van rá esély, de azért elég kicsi.

2014. máj. 31. 21:35
 13/16 anonim ***** válasza:
55%
Ilyen a teszt? Ezt komolyan kérdezed? Hejj, ezek a fránya tesztek! Képesek nem kimutatni a 9. napon az erős pozitívat!!! Hát ez hallatlan!!!
2014. máj. 31. 21:38
 14/16 A kérdező kommentje:
kedves 13-as,köszönöm a hozzászólásodat,nem,nem vártam erős pozit,tudom,h.ilyenkor,ha mutatna is vmit,iszonyat halvány lenne.Csak az furcsa,h.ahogy ment a vizelet a csíkon,egyből előjött,szépen láttam a teszt vonalat,amikor megszáradt akkor meg eltűnt,ezért fényképeztem egyből le,h.ilyenkor mi van?
2014. máj. 31. 21:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Ilyenkor az van, hogy negativ. Végig megy a cucc, és ha terhes vagy akkor ott hagyja a vonalat, ha meg (még) nincs elég Hcg a vizeletedben, akkor meg nem hagyja ott a vonalat. 'gy működnek a tesztek.
2014. máj. 31. 22:02
 16/16 anonim ***** válasza:
Ez egy meg nem ertekelheto teszt de a begayazodasi elotti nap nem mutatja a teszt!barmenyire turelmetlen is valaki attol meg nem mutatja a meg nem letezo hcg megletet!
2014. jún. 2. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!