Beágyazódás okozhat alhasi duzzadást, feszülést?
Figyelt kérdés
Ha sikerült, akkor mostanában lehet a beágyazódás. Tegnap óta hőemelkedésem van (ami korábbi hónapokban sosem volt), és az alhasam meg van duzzadva és kemény, mint amikor menstruál az ember, de most még egy héttel előtte vagyok. Enyhe mensiszerű fájdalmam is van.
Ez lehet egy esetleges beágyazódás vagy korai terhesség jele?
2014. máj. 30. 20:26
11/20 anonim válasza:
Én is ezt érzem, mint Te, feszül a pocakom, meg is van dagadva. Mondjuk mi nem terveztünk babát, kíváncsi vagyok, mi sül ki belőle :)
12/20 A kérdező kommentje:
Alakuljon úgy, ahogy szeretnéd! :)
2014. jún. 1. 20:20
13/20 anonim válasza:
Èmelygést, hányingert Ti nem tapasztaltok? Eddig én este voltam rosszul, de ma reggel alig bírtam enni :/ Mintha semmi sem maradna meg bennem..
14/20 A kérdező kommentje:
Nekem az első babával egyetlen egyszer volt hányingerem, az is a buszon, és a 18. héten.
Viszont a hőm még mindig magas, az alaphő felett 0,5 fokkal. Pedig a mensi előtt 5 nappal már szokott 0,1 fokot lassan csökkenni.
2014. jún. 2. 10:30
15/20 anonim válasza:
Ma nagyon különöset tapasztaltam: erős hüvelyi görcsöm volt, csak pár percig tartott, de nagyon kellemetlen érzés :/ Hasonlód volt már?
16/20 A kérdező kommentje:
Olvastam már, hogy van ilyen, de még soha nem tapasztaltam.
Viszont a nemvárt előtt két nappal még mindig magas az ébredési hőm. (alaphőm: 36,6, mostani hőm: 37,1)
2014. jún. 4. 05:35
17/20 anonim válasza:
En 4 nappal elotte vagyok, 36,6 volt reggel.. Tegnapelott viszont 36,8-ra kuszott fel. En mar nem tudom :/ A tunetek szerint igen, a ho szerint nem. Hetfo reggel kiderul.
18/20 anonim válasza:
Gyakori pisilés és hasmenés? Ilyesmi normális ilyenkor?
19/20 anonim válasza:
Nekem is a 8.napon volt ilyen haszurkalas,tobb percen at es nagyon fajt, sose ereztem ilyet pedig mar 8 honapja varunk a babara.De hanyinger is kiseri mar ket napja...a mellem is erzekeny.En lehet mar hetvegen tesztelek:-)Pedig mar 4 honapja nem teszteltem, mert nem ereztem magam terhesnek es mindig idoben megjott.Nekem is fent van a hom, bar ez ilyenkor maugy is normalis, de a tobbi tunet szokatlan mensi elott 1 hettel.
20/20 anonim válasza:
Ma egész nap hőemelkedésem volt.. már nem tudom, mit higgyek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!