Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás okozhat alhasi...

Beágyazódás okozhat alhasi duzzadást, feszülést?

Figyelt kérdés

Ha sikerült, akkor mostanában lehet a beágyazódás. Tegnap óta hőemelkedésem van (ami korábbi hónapokban sosem volt), és az alhasam meg van duzzadva és kemény, mint amikor menstruál az ember, de most még egy héttel előtte vagyok. Enyhe mensiszerű fájdalmam is van.

Ez lehet egy esetleges beágyazódás vagy korai terhesség jele?

2014. máj. 30. 20:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Sajnos nem tudom, de az én tapasztalatom az, hogy ilyenkor szurkálódás jelzi a beágyazódást, legalább is én így éreztem a 8. dpon.
2014. máj. 30. 21:45
 2/20 A kérdező kommentje:

Olyan szurkapiszkát nem érzek, és pecsételő vérzésem sincs, bár tudom, hogy ezek nem feltétlenül jelentkeznek mindenkinél.

Az első babámnál semmit nem éreztem. De most ez olyan furcsa...

2014. máj. 30. 21:48
 3/20 anonim ***** válasza:
Én is pont így vagyok. Feszül az alhasam, mintha egy buborék lenne benne, vagy nem is tudom mihez hasonlítsam. Én is egy héttel vagyok a menzesz előtt, és egy-két napja szurkált a hasam, bár ez most elmúlt. Mi nagyon várnánk ezt a picúrkát, remélem összejön. Ti terveztétek? Amúgy minden terhesség más és más.
2014. máj. 31. 11:03
 4/20 A kérdező kommentje:

Szia! Drukkolok!

Igen, tervezett baba lenne...

2014. máj. 31. 11:11
 5/20 anonim ***** válasza:
Mikor tesztelsz először?
2014. máj. 31. 11:25
 6/20 A kérdező kommentje:

Jövő péntekre nem várom. Ha nem jön meg szombaton sem, akkor vasárnap tesztelek a szülinapomon.

Csodálatos ajándék lenne!

És te, :)

2014. máj. 31. 11:49
 7/20 A kérdező kommentje:
Ahh... hülyeséget írtam. Elméletben vasárnap tesztelnék, de úgysem bírom ki addig, szóval szombat reggel tesztelek, ha pénteken nem jön meg.
2014. máj. 31. 11:50
 8/20 anonim ***** válasza:

De jó, bizonyosan ez lenne a legszebb szülinapi ajándék!! :) Remélem az lesz! :)

Én szombatra nem várom elvileg, aznap reggel csinálok egy tesztet. Csak addig megőrülök ettől a várakozástól! Szedem az utrogestant is, bár elvileg keddig lehetne (peteéréstől 10 napig) én szedem majd vasárnapig. És ha még Pünkösd hétfőn reggel is negatív, ami ugye a nemvárt után két nap, akkor aznap már nem veszem be a gyógyszert se, és ugye megjön elvileg. De remélem már szombaton látok valamit a 10-es érzékenységűvel! Remélem!!! Csak az még pont egy hét...

2014. máj. 31. 12:49
 9/20 A kérdező kommentje:

Akkor ha nem jön meg, egyszerre tesztelünk!! :)

De az még egy hét... :(

Vagyis már csak hat és fél nap! :)

De az is sok :(

2014. máj. 31. 18:40
 10/20 anonim ***** válasza:
Egy hét, igen, az rengeteg idő. Ráadásul az előttem álló hét igazán stresszes lesz, hisz zárás idő van, hónap vége. Remélem gyorsan eltelik majd, és nem lesz semmi baj. Te hogyan fogod "elütni" az időt?
2014. máj. 31. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!