Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Progeszteron szint témában...

Progeszteron szint témában elakadtam. Többen írnak más mértékegységet, mint amit én kaptam a laborban! (? )

Figyelt kérdés

Az eredményeim a 21. napon, ebben a hónapban: E2: 162.2 ng/L (Ref. T. : 43.8-211) PRL: 5.26 ug/L (Ref. T. : 3.4-29.9) Progeszteron: 14.18 ug/L (Ref. T. : 4.7-27)

Korábban hol 24, hol 34 napra jött meg, én pedig az utóbbira számítva a 23. napon mentem progeszteront nézetni, de másnap megjött. Akkor ez lett az eredmény: E2: 90.66 PRL: 15.12 Prog: 5. 05

Aki tud, kérem segítsen, nagyon szeretném, hogy a következő hónap sikeres legyen!!!

2014. máj. 30. 17:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha másnap megjött nem csoda, hohy alacsonyabb. A 21. napi is elég alacsony, de kérdés mikor volt ovud.
2014. máj. 30. 18:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nincsen ovulációd :( ezt a progeszteron értékéből mondom. Ezért is rendszertelen a ciklusod, és ezért jött meg hamarabb. Nekem is tökre hasonló volt a ciklusom és kiderült Pco és Ir-es vagyok.
2014. máj. 30. 18:58
 3/10 A kérdező kommentje:

Szombaton ovuláltam a teszt szerint (az első hónap, hogy ovulációt mutatott a teszt!), és azt követő héten pénteken reggel volt a vérvétel.

A pcos-nek petefészek ciszták nélkül is van esélye? Mik a tünetek? Köszönöm.

2014. máj. 31. 07:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Attól, hogy a teszt pozitív, még elmaradhatott az ovud. A vérvétel eredménye az irányadó.
2014. máj. 31. 10:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Igen lehetsz pcos ciszta nélkül.

Mindenképpen kéne egy 3. napi hormonsor így elsőkörben.

2014. máj. 31. 10:59
 6/10 A kérdező kommentje:

Van 3. napi is:

Tsh: 1.77

E2: 37.93

FSH: 9.54

LH: 4.87

PRL: 6.1

Milyen vizsgálat kellene még?!

2014. jún. 1. 17:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Fsh-d picit magasnak tűnik, de egyébként nem vészes.
2014. jún. 1. 21:22
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem 12,4 az FSH értékem.Stimulációt igényel,peteérési zavar,tehát vagy van vagy nincs.Ilyen 9-es értékem 3 éve volt,akkor 18 volt a 21.napi progeszteronom.Javaslom beszélj olyan orvossal aki komolyabban ért a szakmájához.Csak így ránézésre is pont olyan értékek mint az enyém volt.Ne halogasd,nem tudom mióta szeretnétek babát,mi majd öt éve.A Tsh-d nagyon jó.Prolaktint szoktak még nézni,amit nem láttam.Sok sikert!Remélem segítettem és nem riasztottalak meg,csak annak idején nekem is azt mondta a kezelőorvosom hogy minden rendben és én meg hallgattam rá,most meg kapkodok.
2014. jún. 8. 20:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Az LH teszt nekem is jelzi a peteérés közeledtét,de az nem azt jelenti hogy az ovuláció meg is történik.
2014. jún. 8. 20:56
 10/10 A kérdező kommentje:
35 vagyok, háromszor voltam eddig spontán terhes, az első 10 hetesen elment magától, sajnos, a második itt ugrál mellettem, a harmadik sajnos nincs velünk... ezt hagyjuk. Mind háromszor simán teherbe estem, kb. egy alkalomból. Most lelkileg zötykölődöm, ezért is lehet, hogy nem 100-as valami, de az is lehet, hogy igen, csak ráparázok. Ott van a prolaktin is PRL néven, ami 6,1. Még napi 2-szer szoptatom a kislányomat, végig szoptattam az előző terhességemet is, úgy estem teherbe, pedig akkor még napi 10 szopi volt. Az szerintem oké. Most barátcserjét szedek meg napi 2 Inofolicot, a doki szerint gyorsan teherbe esek majd. csak igaza legyen!!! :)
2014. jún. 9. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!