Lombikosok! Az embriótranszfer után Ti hányadik nap
teszteltetek pozitívat először? És hány naposan
kaptátok vissza a babócát, babócákat?
ja és drukkolok Nagyon, remélem pozitív hírekkel tudsz itt jönni :-)
2014. jún. 2. 13:49
12/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Gratulálok a babához! :) És tudom milyen rossz lehetett. Sajnos nekem is volt már vetélés, több mint egy éve, ő is inszemináció alatt fogant. 1 éve vártuk a lombikot de Sajnos nem sikerült. :( Talán majd legközelebb, most megint várni kell, sajnos lehet, hogy az évben már nem is mehetünk. :( Nekem nem tudják mi bajom. Illetve van több is (PCOS, Pajzsmirigy alulműködés, IR) amiket elvileg kezelnek, de egyszerűen nincs peteérés, pedig már évek teltek el mióta kiderültek a problémák. Úgyhogy a papírjaimon ismeretlen eredetű meddőség szerepel. :( .
Pécsről Bp-re jártok lombikra?
Én meg Bp-ről Pécsre jártam. :)
2014. jún. 4. 12:16
Kérdező: Pcos-t ir-t, mivel, hogyan kezelik?
2014. jún. 4. 12:16
15/19 A kérdező kommentje:
Laparaszkópiás műtétem volt, ahol a cisztákat eltávolították, de egyébként nincs különösebb gyógymód rá, diétázni és mozogni kell.
sajnálom, de ne adjátok fel, eljön a pillanat amit már nem kell elengednetek, kitartás és szívből szorítok Neked! Mi Pécsre jártunk a Kaáliba, dr. Török Attilához, itt viszont csak a kivizsgálások történnek, uh. vérvétel, a beavatkozások Tapolcán voltak, T.dokinál, és eredménye lassan megszületik :-)
2014. jún. 4. 15:16
17/19 A kérdező kommentje:
Köszi azért jó néha pozitív példát látni és hallani, ez ad reményt! Már azért valamivel jobban vagyok, igyekszek nem rá gondolni, és abban bízom ,majd legközelebb sikerül. Mi Miskolci és Debreceni Kaáli között ingázunk, mivel Miskolcon nem csinálják a lombikot, így Debrecenbe kellett menni.
Szia!
Most olvastam a történeted. Nekünk most sikerült a 3. lombik. Nekem is PCO, és pajzsmirigyalulműködés van, bár ez az utóbbi a 3. kezdése előtt derült ki, és addig bele sem foghattunk, míg ezt nem kezelték. Elmentem egy endokrin dokihoz (nekem is ajánlották őt, Bp-i), aki azt mondta, hogy a TSH-nak babához 1-1,5 között kell lennie, erre kaptam gyógyszert. Megnézte az IR-t is, de az nekem nincs, így azt nem kellett kezelni, de tudomásom szerint azt merckformin típusú gyógyszerrel szokták kezelni. Nekem még a D3 vitaminom volt nagyon kevés, erre is írt kiegészítést. Szerintem igenis kezeltesd az IR-t is.
Mi is 3 naposan kaptuk őket (hármat) vissza egy maradt meg, a 3. beületetésnél már nagyon sajnáltuk, hogy nem maradt meg a másik kettő. (A 2.nál még leszakadt rólunk a víz, mikor közölték,hogy 3 lesz bültetve. :) )
2014. jún. 16. 15:18
Kerdező mi lett ekkor? És később? Már 6 év telt el
2022. nov. 23. 07:54
Kapcsolódó kérdések: