Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma legyunk egyutt? Hogorbe....

Ma legyunk egyutt? Hogorbe. Tobbi lent.

Figyelt kérdés

[link]

Allitolag szombaton lesz ovum. Most 27 napra jott meg. Ahhoz szamoltam. Alaphom 36.6 36.7. Vegyek a biztonsag kedveert ovu tesztet? Elegge leesett a hom.

2014. máj. 28. 10:38
 1/9 anonim ***** válasza:
44%
Ha csak ilyenkor szoktatok együtt lenni és még ilyenkor is csak akkor, ha biztos, az már régen rossz.... minek raboljátok egymás idejét?
2014. máj. 28. 10:43
 2/9 anonim ***** válasza:

Ugyan első hozzászóló ne legyél már ilyen rosszindulatú.Láthatnád, hogy nem csak ovukor vannak együtt. De gondolom babát szere5tnének, így ovukor IS együtt szeretnének lenni.

Kérdező, ebből a görbéből még nem sokat látni, de a következő napok már mutathatnak valamit. Figyeld a nyákot és amikor tojásfehérjés akkor legyetek együtt, kb, akkor esik is a hő, másnapra amikor felugrik, akkor meg már ott várakoznak a pétére a katonák :)

2014. máj. 28. 10:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem biztos hogy ez már ovu elötti esés! hogy pontosán mikor volt ovu azt utólag lehet látni! Nem árt ovu teszttel együtt használni úgy biztosabb képet kapsz! Legyetek együtt 2 naponta és akkor tuti ván itt katona amikor kell.
2014. máj. 28. 11:26
 4/9 A kérdező kommentje:

Elso bujj el inkabb :)

2. : koszi a valaszt figyelem. Most voltam pisilni teljesen szaraz vagyok. Megyek veszek ovutesztet es megcsinalom 4 napig mindennap.

2014. máj. 28. 11:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem is nagyon fura, hogy ennyire azon igyekeztek, hogy CSAK akkor legyetek együtt. Most nem igaz, hogy egyszer nem bírjátok ki, hogy együtt vagytok úgy, hogy esetleg "nem jártok eredménnyel". :S
2014. máj. 28. 11:50
 6/9 anonim ***** válasza:
mióta próbálkoztok?
2014. máj. 28. 13:08
 7/9 A kérdező kommentje:
Szerintem latszik a diagrammon hogy nem csak akkor vagyunk egyutt. Ez a 3.honap elozo kettobe csak kb ra kiszamoltam a peteerest ez az elso gorbem. Es most csinaltam LH tesztet halvany a 2.csik.volt egy vetelesem decemberbe az elsore osszejott egy alkalombol lehet a 2.azert jon lassabban nem tudjuk :/
2014. máj. 28. 14:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Az első babám elsőre fogant,masodik 12.honapban.Szoval csak nyugi,jönni fog a baba:-)!!

Nekem az orvosom azt mondta (28napos ciklusaim voltak),hogy a 10.naptol 2naponta legyünk egyutt a 18.napig,akkor nem késsuk le!

Ovu teszt alapjan nekem mindig a 14-15.napon volt ovum,hogorbe alapjan is.

Szerintem próbáljátok meg Ti is igy!

A rosszindulatú megjegyzésekkel pedig ne törődjel!

2014. máj. 28. 15:04
 9/9 A kérdező kommentje:

köszi szépen a válaszod az ilyen normális emberekért érdemes feljönni ide :)

10. napon vagyok ma és 27 napra jött most,akkor holnaptól 2 naponta együtt leszünk :)

2014. máj. 28. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!