Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek milyen ez a hogorbe?

Emerencia76 kérdése:

Szerintetek milyen ez a hogorbe?

Figyelt kérdés
[link]
2013. jún. 16. 06:26
 1/6 anonim ***** válasza:
szia!Sajnos nem nagyon egyértemű a peteérés mert a ciklus elején is volt magasabb a hőd.Closty gyógyszert szedsz?Egy időben méred a hőd?
2013. jún. 16. 08:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a válaszod. Igen Clostyt szedek egyszer már sikerült tőle ikrek csak sajnos nem maradtak meg. Hát az egy időben annyi hogy 5-6 között mert sajna nagyon rossz alvó vagyok és és sokszor órákig csak forgolódom. Uh az első magamnál lévős forgolódásnál mérem. Tudom hogy nem a legideálisabb de máshogy nem tudom :(
2013. jún. 16. 09:06
 3/6 anonim ***** válasza:
1 vagyok akkor sajnos ezért nem egyértelmű max 10 perc különbségek lehetnek a napi mérések közt mert így nem ad pontos eredményt!Uh nem voltál peteérés figyelésen?Sajnálom az ikreket :( én is vesztettem már el egy babát az első closty-s hónapban sikerült és a 8. héten vesztettük el sajnos!
2013. jún. 16. 09:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom a babádat... és azóta? Hát akkor nem tudom hogy fogom megoldani a hőmérőzést ...:( nem volt.. a doki felírta a gyógyszert 3 hónapra aztán viszlát :( ennyi.. bár az elsőnél sem volt követés. De nekem is gyanús mert 1x volt tojásfehéjésem most meg nem :( Melyik napokon kell menni uhra a követik? Max beállítok a dokihoz és megmondom hogy uhzon meg.
2013. jún. 16. 09:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
írtam neked privátot is.ezzel a gyógyszerrel nem lehet így hogy ki írják és csókolom. figyelni kell a ciklust uh val! nekem 9,-11,-13, napot nézte az orvos!
2013. jún. 16. 09:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Én a hőmérőzést úgy csinálom, hogy beállítom ébresztőnek a legkorábbi időpontot, amikor tudom, hogy kelni fogok. Aztán ha mértem, visszaalszom, ha akarok, ha van idő rá, ha hagy a gyerek :)

Sztem keress másik orvost.

2013. jún. 16. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!