Teherbe eshettem, ha a barátom óvszer nélkül a közelembe se jött, nem ment el?
Ha nem került ondó a közeledbe sem, hogy lehetnél terhes???
Számtalan más oka is lehet a menszesz késésének, de volt már erről kérdés.
Nyugi!!! Baj semmikepp sem lehet...nincs ahogy.Most ideges vagy, hogy miert nem jon meg....aztan par ev mulva ideges leszel, hogy mar megint megjott.
Szerintem felejtsd el az egeszet...a begorcsoles is okozhatja a kesest, minnel jobban stresszeled magad annal rosszabb. Lehet pont a stressz az oka.
Sőt! Elmondanám neked, hogy defekt esetén is csak nagyon nehezen eshettél volna teherbe, mivel minden óvszer belseje spermaölővel van átitatva, és ez még defekt esetén is véd. Valószínűleg a szervezetedben változás állt be a szexualitás elkezdésével, és most alkalmazkodik hozzá. Nekem pl. 21 éves koromra állt be rendesen a vérzésem, miután elkezdtem szexuális életet élni.
Ha mindezek után terhes lettél, én megeszem a nemlétező kalapom.
Egy pirospontot viszont kapsz tőlem azért, mert védekeztetek és mindketten figyeltetek a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!