Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe eshettem, ha a barátom...

Teherbe eshettem, ha a barátom óvszer nélkül a közelembe se jött, nem ment el?

Figyelt kérdés
Nemrég feküdtem le a barátommal, minden egyes alkalommal védekeztünk, és soha még csak nem is került óvszer nélkül a közelembe, a másik pedig az hogy nem ment el, és nem szakadt ki az óvszer...most mégis késik a menszeszem, és már iszonyú ideges vagyok, aludni is alig tudok...nagyon szeretem, de babát nem akarok...én tényleg figyeltem még közben is hogy minden redben legyen, a legjobb minőségű óvszert vettük, és tényleg odafigyeltünk, most mégis ilyen stresszben vagyok...
2007. okt. 16. 18:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem került ondó a közeledbe sem, hogy lehetnél terhes???

Számtalan más oka is lehet a menszesz késésének, de volt már erről kérdés.

2007. okt. 16. 18:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Bocsika, milyen idos is vagy?? Lehet , hogy túl sokat idegeskedsz - ez is kozre játszik..nincs mitol félned he tényleg úgy volt minden mint amit az imént leírtál , nincs mitol tartani.....
2007. okt. 16. 20:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Nyugi!!! Baj semmikepp sem lehet...nincs ahogy.Most ideges vagy, hogy miert nem jon meg....aztan par ev mulva ideges leszel, hogy mar megint megjott.

Szerintem felejtsd el az egeszet...a begorcsoles is okozhatja a kesest, minnel jobban stresszeled magad annal rosszabb. Lehet pont a stressz az oka.

2007. okt. 17. 08:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Sőt! Elmondanám neked, hogy defekt esetén is csak nagyon nehezen eshettél volna teherbe, mivel minden óvszer belseje spermaölővel van átitatva, és ez még defekt esetén is véd. Valószínűleg a szervezetedben változás állt be a szexualitás elkezdésével, és most alkalmazkodik hozzá. Nekem pl. 21 éves koromra állt be rendesen a vérzésem, miután elkezdtem szexuális életet élni.

Ha mindezek után terhes lettél, én megeszem a nemlétező kalapom.

Egy pirospontot viszont kapsz tőlem azért, mert védekeztetek és mindketten figyeltetek a másikra.

2007. nov. 22. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!