Tegnap lepisiltem egy tesztet és negatív volt! Lehet hogy téves az eredmény? Mivel nem pohárba mártottam bele?
Kérdezőnek: 12:32 nem vicces, hanem korrekt volt. A vizelet tényleg steril, ha egészséges vagy. Nincsenek benne baktériumok, nyugodtan meg is lehetne inni - már akinek van rá gusztusa.
Nem megfelelően végezted el a tesztet, ezért ez érvénytelen. Legközelebb pontosan úgy végezd el, ahogy a használati útmutató leírja. Pár forintért lehet steril pohara kapni akármelyik gyógyszertárban, ezenkívül megteszi kis befőttes üveg, hajlakk kupakja, vagy vehetsz százforintos boltban is olcsón egy műanyag poharat.
A női nemi ciklus bonyolultabb annál, hogy a vérzésed pusztán a stressz miatt késsen - de most nem kezdek bele egy fél oldalas bioszórába, ha nem bánod. Tesztelj újra, és remélem, negatívat tesztelsz.
Szia!
Nem nem jó az eredmény, mivel a "poharas" terhességi tesztek akár 10 perc is kelhet a pontos eredményhez(bár nekem amint bele tettem a pohárba pozitív lett mind a kettő egyből), de rá van írva a papírra, hogy akár 10 perc is lehet.
2 pici lány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!