Terhes lehetek vagy csak egy ujabb cyszta?
ilyen fájdalommal, nem gondolnék terhességre, de minél előbb menj dokihoz, ellenőrizze már mi ez, mert ha a ciszta nem szívódik fel rendesen, akkor visszajöhet, vagy lehet több is,ha a benne lévő folyadék elszivárog--azzal tud terjedni..jobb megnézetni, ne várj a mensire, mert akkor úgysem tudnak vizsgálni, egyébként a ciszta a mensivel kiürülhet..
ha mensid se lesz tesztelj, mert a terhességet a doki még nem látná.
Szia!
Ismerős a szitu 10 évvel ezelőtt műtöttek cisztával. Tulajdonképpen a lényege, hogy a cisztát a petesejt okozza, mert nem tud kiszabadulni és a felgyülemlő folyadék okozza a cisztát nővesztve ezzel a petefészket. Mikor ez a nyomás már nagyon nagy(lehet ez akár egy hevesebb szeretkezés is) akkor kiszabadul és a ciszta megszűnik. Nálam ez pé után 2-3 nappal volt. utána a doki se látta csak max uh-on a maradványait.
Engem focilabda méretű cisztával műtöttek. Ez azért elég ritka.
A kérdésedre válaszolva én sem hinném hogy terhes vagy. A jeleid tényleg cisztára utalnak főleg hogy kb. pé körül lehetsz, de lehet csak attól fájsz hogy kicsit megviselt a petefészked.
Ne izgulk, de érdemes a pé környékén kontrollra menni és kérni az uh-ot.
Ha sok súlyt emelsz szerintem az is belejátszhat hogy kifakad a cisztád.
Üdv
Szia
Szerintem surgosen menj el orvoshoz,sajna en tavaly nagyon megjartam mivel tul keson mentem es az egyik petefeszkemen mar egy 8 cm-es ciszta volt ezt sajnos ki kellett venni,amikot mutottek pedig eszrevettek ,hogy a masik petefeszkem is beteg ,azt pedig megmutottek.Mi majus ota probalkozunk a ferjemmel,de bennem van a felsz ,hogy nehezen fogok teherbe esni az ,,egy megmaradt ,,petefeszkemmel,SZOVAL NE HALLOGASD MERT UTOLAG BANNI FOGOD HA NEM MESZ EL ORVOSHOZ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!