Mikor fogant a baba?
Figyelt kérdés
Már csak azért mert nagyon érdekes az egész. Május 3-án és 5én vizsgált a doki nem talált dománs tüszőt. 6án már elkezdtem szedni a inofolicot, gravidát és a utrogestan-t.
Clostyl pedig menszim második napját kellett volna szednem.
Viszont 14-én vagy 15től voltak tűneteim : hányinger, pisi inger (bocsánat hogy igy irom)
18án el lőttem egy tesztet a 3. pisiből pozi lett. barnáztam is ezen a napon.
19ére kellett volna megjönni e teszteltem és pozi lett nagyon örömömre.
21re pedig már erős lett a csíkocska
2014. máj. 25. 11:44
1/10 A kérdező kommentje:
uh még nem voltam . De annyira kiváncsi vagyok hogy mikor fogant a baba ha nem látott tüszőt a doki. Volt már valaki így?
2014. máj. 25. 11:46
3/10 anonim válasza:
Szerintem neg az elott fogant, hogy dokinal jartal volna, csak a terhesseget nyilvan meg nem lathatta.
4/10 A kérdező kommentje:
Ha jovoheten megyek uhra latni fogja a babot?
2014. máj. 25. 14:14
5/10 anonim válasza:
Hát, ha babát nem is, de a petezsákot biztosan. Azt megtudhatod jövő héten, hogy méhen belül van-e a terhesség, de szívhangot még semmiképp se várj. Inkább két hét múlva.
6/10 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. máj. 25. 18:01
7/10 anonim válasza:
Szerintem május 3-án már repedés után voltál, azért nem látott semmit :)
Mi újság azóta?
8/10 A kérdező kommentje:
kedves utolso!
Minden rendben van ma vagyok 8+1 hkm :) szivhangja van a picinek lattuk es hallottuk :) :)
2014. jún. 19. 10:06
9/10 anonim válasza:
De jó! Gratulálok! Boldog babavárást kívánok :)
10/10 A kérdező kommentje:
Koszonom :) :) :)
2014. jún. 19. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!