Ha hüvely UH előtt pár nappal fogant meg a baba, lehet valami baja az UH miatt?
Figyelt kérdés
Most vagyok túl az első Closty kúrámon és jövőhéten kell visszamennem a dokihoz, hogy meglássuk segített-e. De, ha esetleg már a vizsgálat előtt megfogan a baba akkor lehet valami baja a vizsgálattól?2013. dec. 8. 12:36
1/6 anonim válasza:
Dehogy! Koraterhességben is csak hüvelyi uh-t csinálnak amúgy is, tehát ha sikerült a baba, biztos, hogy nem árt az ultrahang.Ne aggódj!
2/6 anonim válasza:
Ráadásul 7-9 nap mire leér a méhbe. Addig a petevezetékben vándorol a kis sejtcsomó. Úgyhogy a hüvelyi UH nagyon messze van tőle.
3/6 A kérdező kommentje:
Rendben, megnyugodtam! :) Köszi a válaszokat!
2013. dec. 8. 13:13
4/6 A kérdező kommentje:
De gondolom még nem tudják megmondani, hogy megfogant-e, ugye?
2013. dec. 8. 13:28
5/6 anonim válasza:
Nekem együttlét utáni 7. napon már leért, láttuk is hüvelyi uhval. 4 nap múlva már majdnem kétszeresére nőtt. Tesztek még ki sem mutatták. Az uh-tól nem lesz baj. Sok sikert!
6/6 anonim válasza:
az uh-on csak az 5. hét után lehet látni bármit is. legelöször vérvéterllel lehet kimutatni aztán pedig a teszt kb 2 héttel aktus után. A viszgálattol mégis hogy lenne baja? Ha sikerül a baba akkor is sok vizsgálat lesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!