14 nappal az együttlét után, nemvárt elött 3 nappal még korai lenne a teszt?
Elvileg 12-én volt peteérésem. 9-én és 12-én is együtt voltunk ( ezek elött és után kb 2 naponta ). Érdekes, hogy eddig félidőtől a melleim fájtak nagyon, most viszont csak a mellbimbóim érzékenyek és lilásak.
9.e óta eltelt a 14 nap. Viszont nem akarok csalódni. Jobb, ha kivárom a hétfőt?
Nekem is 12.-én, esetleg 13.-án volt peteérésem. Tüneteket folymatosan tapasztalom magamon...de ma teszteltem egy negatívat.
Keddre vagy szerdára nem várom.
Szurkolok!
Sziasztok!
Nekem még nem jött meg. Persze eddig mindig hajnalba már elöntött, most még nem is görcsölök. Murphy....
Viszont tegnap is meg ma is hasmenéssel kezdtem a napot..:S
Se elötte, se utána semmi más. A teszt pedig negatív.
Nálatok lányok?? :)
3/15. Vok.
Sziasztok.en is teszteltem negativ lett sajnos.en is hasmenesel vok ma elfoglalva.de mitol van lanyok.latom nektek is van volt?
Pedig regel emelyegtem melleim is feszul .ti mikor teszteltek ujra?
Nem tudom mitől lehet a hasmenés. Gondolom simán lehet a stressz, vagy bármi.. Nekem tegnap reggel óta meg már semmi nem sikerül ez ügyben.. pont a másik véglet.
Ma reggel volt egy kis barnázásom és görcsölgetek, de sokkal nyugisabb, mint szokott lenni. Ha nem jön meg, akkor is csak hét vége felé tesztelek.
Utolsó, nem látom a teszted, de megismételted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!