Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Együttlét után 5-6 nappal már...

Együttlét után 5-6 nappal már lehet érezni beágyazódásra utaló jeleket/tüneteket?

Figyelt kérdés

5 napja voltunk együtt a párommal...pont peteérés napján. És a napokban azt vettem észre, hogy szúrkál a hasam lent jobb és bal oldalon is, de volt már, hogy középen is éreztem. Nem erős szúrkálások, de jól lehet érezni.

A mellem is feszül, bár nekem menstruáció előtt több mint 1 héttel már feszülni szokott és érzékeny is szokott lenni. Úgyhogy a mellfeszülést nem ennek tudom be. A beágyazódást meg még korainak tartom...

Nektek mi a véleményetek erről?

Amúgy nagyon örülnénk a babának.

Köszönöm!

2014. jan. 28. 14:11
 1/7 anonim válasza:
A beágyazódás a fogantatás napjától 7-12 napig is eltarthat. Ahogy a PÉ-t úgy a beágyazódást is meg lehet érezni. Kis csikpelődés. Olyankor egyes nőknek beágyazódási vérzés is szokott lenni, de ez ritka. Hődet méred?
2014. jan. 28. 14:30
 2/7 A kérdező kommentje:

Igen, mérem. Nekem alapból elég alacsony a hőm. Kb 35.6- 35.8 szokott lenni. De ma pl. 36.2 volt.

Amúgy nem régóta mérem, pár hete...ezért erre nem igazán tudok alapozni.

2014. jan. 28. 14:33
 3/7 anonim ***** válasza:

[link]

:)

2014. jan. 28. 14:45
 4/7 anonim válasza:
#162 vagyok. pedig a hő sok mindent elárul :))) Én is mérem. Mi is szeretnénk babát. De neked tényleg alacsony az alaphő. De az nem is baj a lényeg h legyen meg 2-4 tizedes emelkedés PÉ után. A pozi teszt napján vagy az első negatíon kell együtt lenni, mert 24-36 óra áll a nők rendelkezésére. A sperma élettartama 72 óra ia lehet, tehát jó ha a katonák már a veztékben vannak. A reggeli keksz a legjobb, mert a hajnali PÉ pont elkapja a reggeli katonákat :))))
2014. jan. 28. 14:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem lehetetlen, én is az 5. napon kezdtem a szurkálás érezni, a párom pedig másnap mondta, hogy mintha megváltozott volna a mellem tapintása, és a bimbók érzékenyek is voltak. Nem beképzeltem, tényleg terhes lettem :) A 7 nap se szentírás, előfordulhat, hogy gyorsabban elér a méhig, is hamarabb ágyazódik be.
2014. jan. 28. 15:39
 6/7 anonim válasza:
Igen igaza van az előttem szólónak, ha gyorsak akkor lehet hamarabb, de a "szentírás" 7-12 napot ír, de persze miden lehetséges, mert a test kiszámíthatatlan ;) Én ma vagyok a 7.dpo-on, de az egyik cickóm csomós és érzékeny. Tipikusan olyan a tünetem mintha megjönnemajd :( 6.-ra nem várom a hőm 36.9, de sajnos nem tudom, h ilyenkor szokott e fájni cickó és hogyan ha vki esetleg terhes vagy éppen beágyazódás folyik. Azt viszont tudom, hogy nekem mikor megjön már előtte 1 héttel fájnak a cicik. Úgyhogy csak várakozunk egyenlőre.
2014. jan. 28. 15:48
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát igen a mellérzékenység sok mindenkit megzavar, mert olyan mint mensi előtt. Vannak nők, akik egyáltalán nem érzik másnak a mellüket mielőtt megjön nekik...na szerintem nekik ilyenkor könnyebb dolguk van.

2014. jan. 28. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!