Ugye ez negatív?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

A ciklusom 40.napján csináltam a tesztet.Szex nem is történt csak 20 napja előfordulhat,hogy került belém előváladék,de nem is biztos.Ugye negatív?Mondjátok,hogy ige,Ugye ez csak száradási,csík.Nagyon Félek.

2014. máj. 21. 17:43
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet ma ,és full negatív lett,szóval nincs baba! :)
2014. máj. 28. 17:59
 42/45 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy örülsz! :) És mit tanultál az esetből? ;-)
2014. máj. 28. 18:00
 43/45 A kérdező kommentje:
Rengeteget tanultam! Vagyis Legfőképpen a barátom,mert én nem tudtam,hogy be akarja tenni óvszer nélkül,soha nem hagynám,akkor sem hagytam azonnal elcsúsztam onnan,de ez óriási lecke volt neki!Eddig kétszer szeretkezünk a legelső Februárban volt a második alkalom,pedig májusban mind a kettő alkalommal védekeztünk rendesen óvszerrel (le is ellenőriztük a végén) és ez ezentúl sem lesz másképp! :)
2014. máj. 28. 18:18
 44/45 anonim ***** válasza:
:)
2014. máj. 28. 18:24
 45/45 A kérdező kommentje:
Viszont még mindig nem jött meg ez aggaszt! Vagy lehet,hogy csak azért,mert annyira izgultam minden nap,hogy egy nap csak egy szendvicset bírtam megenni?! Lehet,hogy csak a stressz miatt késik?Mondjuk a teszt után,ahogyan Megnyugodtam elkezdett görcsölni a hasam (most is) .Pontosan egy hete volt,hogy az előző tesztet csináltam (nagyon féltem ma is megcsinálni) azóta 5 kilót fogytam!
2014. máj. 28. 18:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!