Ugye ez negatív?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

A ciklusom 40.napján csináltam a tesztet.Szex nem is történt csak 20 napja előfordulhat,hogy került belém előváladék,de nem is biztos.Ugye negatív?Mondjátok,hogy ige,Ugye ez csak száradási,csík.Nagyon Félek.

2014. máj. 21. 17:43
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Ez tuti pozitív.
2014. máj. 22. 08:27
 32/45 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de nekem ez nem egyértelműen negativ :/
2014. máj. 22. 08:35
 33/45 anonim ***** válasza:
54%

Hát szerintem sem egyértelműen negatív,az utolsóra én azt mondom pozitív.Én a "nemvárt" előtt 4-5 nappal teszteltem és olyan lett mint Neked a 3.teszt,és mikor 3 napja késett akkor teszteltem totál pozitívat ,olyat,hogy nagyon erős volt a második csíkom ,délutáni vizeletből. Elmentem dokihoz rá úgy 2 hétre,hogy teszteltem,és akkor voltam 5 hetes terhes. Bár nekünk tervezett baba :)Az írásod alapján nagyon nem szeretnéd a babát! Tesztelj 1-2 nap múlva újra és ne lepődj meg ha pozitív lesz,ha negatív akkor meg megnyugodhatsz!

11 hetes kismama vagyok de nagyon boldog,gondold át ha terhes vagy, tudod-e vállalni,ha terhes vagy és nem tartod meg...akkor gondolom a korod miatt.....nem sacolak 15-18 évesnél többre

2014. máj. 22. 11:13
 34/45 anonim ***** válasza:
Ha 20 napja történt az eset akkor sokkal erősebbnek kellene lennie a második csíknak!
2014. máj. 22. 11:15
 35/45 anonim ***** válasza:
Háááááááááát, a harmadikat és halvány pozinak látom! Upsz...
2014. máj. 22. 12:05
 36/45 anonim ***** válasza:
72%

Off: nem hiszem el hogy még egy terhes gimis...sorba esnek teherbe és vetetik el, akik meg szeretnék vágynak rá, azok meg vért izzadnak mire összejön..miért nincs igazság?

én ezt halvány pozitívnak látom, de egy óra múlva nem szabad értékelni, akkor hamis lehet az eredmény..

2014. máj. 22. 12:50
 37/45 anonim ***** válasza:

36-os, ne is mondd...tudom miről beszélsz...de kérdésre válaszolva ez pozi. Ha összehasonlítod az ide feltöltött tesztekkel, jól látható, hogy ez nem negativ.

(de hogy került beléd előváladék, ha nem szexeltetek? O.o , az agyam eldobom )

2014. máj. 22. 14:25
 38/45 anonim ***** válasza:

"de hogy került beléd előváladék"

Azt írta, hogy "csak egy kicsit betette". :/

Kérdező!

Nem ártana megismételni azt a tesztet!

A tegnapi délutáni volt, gondolom nem is olyan régen voltál előtte pisilni...

Koncentráltabb pisiből (legalább 6 órán át "tartogatod") nem lenne kérdéses az eredmény.

Neked is jobb, ha biztos, mert vagy megnyugodsz, vagy léphettek.

2014. máj. 22. 14:56
 39/45 anonim ***** válasza:
Lelehet pontozni,de az én tesztem is ilyen volt,aztán sajnos megjött!
2014. máj. 22. 21:00
 40/45 anonim ***** válasza:
No??? Mostanra már biztos okosabbak lettünk...
2014. máj. 25. 10:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!