Abban a hónapban mikor a babátok fogant hogyan voltatok együtt (gyakoriságra gondolok)? Hány évesek voltatok ekkor?
Figyelt kérdés
Köszi a vàlaszokat !2014. máj. 21. 10:59
1/23 anonim válasza:
Heti 3x voltunk,akkor együtt.
Én 24,férjem 30 éves volt.
2/23 anonim válasza:
1x, mensi utáni nap, kicsit sietve. :) Utána már csak nagyon későn, akkor nem foganhatott. 28 voltam én is, ő is.
3/23 anonim válasza:
Egy hetig minden nap,utana 2-3naponta,ho vegen annyit dolgoztunk,hogy egyaltalan nem. 22-22
4/23 anonim válasza:
Heti 3x voltunk együtt. Én 31 vagyok, a párom 33. Most vagyok a 21. hétben.
5/23 anonim válasza:
Ugyan úgy mint máskor. Ő 19 én 24. Nem tervezett baba.
6/23 anonim válasza:
Annyiszor és úgy voltunk együtt, ahogyan bármikor máskor. Akár amikor már próbálkoztunk babával, akár akkor, amikor még nem próbálkoztunk. Tehát akkor voltunk együtt, amikor kedvünk volt hozzá. Nem gyerekcsinálás címszóval voltunk együtt, csak együtt voltunk és tudtuk, hogy ebből lehet a baba.:) Egyébként 7 hónap alatt jött össze a baba. Én 22 éves voltam akkor, a férjem pedig 26.
7/23 anonim válasza:
olyan részeg voltam, nem emlékszem!
8/23 anonim válasza:
Az elsőnél kb 2 naponta. Akkor voltam 23 a párom 30,A másodiknál abban a hónapban csak 1x voltunk együtt 27-34 évesek voltunk
9/23 anonim válasza:
Mensi után a 9., 13., 15. napon voltunk együtt. Párom 29, én 27 éves voltam akkor.
10/23 anonim válasza:
* bocs rosszul fogalmaztam: mensi első napjától számítva
9-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!