Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor hozhatnám...

Szerintetek mikor hozhatnám fel neki, hogy kezdjünk el próbálkozni?

Figyelt kérdés

Még nem régóta vagyunk együtt, de vannak a páromnak olyan elszólásai, amiből 100%-ra az jön le nekem, hogy babát szeretne, mint ahogy én is. Csak nem tudom meddig várjak még a téma felhozásával.. Nem akarom letámadni vagy elijeszteni..

Pl.

Többször kerek perec megkérdezte, hogy hozzámennék-e és szülnék-e neki gyereket. Aztán egyszer mikor megkérdezte, hogy mikor fogok neki szülni, megkérdeztem, hogy mikor szeretné. Erre azt mondta, hogy jövőre. Ezen viccelődtünk is egy darabig, hogy na majd jövőre a motort lecserélheted babakocsira, stb :)

Aztán pár napra rá arról beszélgettünk, hogy milyen jó genetikája van, és mondtam neki, hogyha ezt tudja örökíteni, akkor még az idén nekiállunk próbálkozni. Erre ez volt a válasza: "Nem mondom, hogy nem" és egy mosoly.

Ma este pedig bejelentette, hogy hétvégén ki kell mennie Bécsbe dolgozni 1 napra, és hozzátette: "Ha minden igaz, X Euro-t kapunk, az most jól is jön, majd félrerakom pelenkára." Kérdeztem, hogy milyen pelenkára? "Hát a gyereknek" :)

Ezek alapján ti is úgy gondoljátok, hogy tényleg babát szeretne? Végülis neki már tényleg itt lenne az ideje 35éves.. :)

Szerintetek meddig várjak, hogy komolyan felhozzam a témát? Mert most elpoénkodunk ezzel, de jó lenne komolyan is megbeszélni, hogy mit szeretne. Vagy várjak, míg ő hozza fel?

2014. máj. 19. 23:49
 1/5 anonim válasza:
57%

Szerintem azért poénkodik vele ennyit, mert nem tudja, hogy te is biztosan szeretnéd-e. Talán ő is attól fél, hogy úgy éreznéd, lerohan vele, ha komolyan akarna róla beszélni.

Nem kell óvatoskodni! Ti már a gyermeket tervezitek :)

sok sikert!

2014. máj. 20. 00:32
 2/5 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem se kell varnod. Hanem vard egy gyertyafenyes vacsoraval es kerdezz ra kerek perec a megfelelo vidam hangulatban, hogy jol erzed-e hogy o kesz a gyerekvallalasra es mit gondol arrol, ha te tegyuk fel azt mondanad, ma estetol nem vedekezel. A reakciobol kiderul komolyan gondolta-e es szerintem meg tudjatok beszelni a tovabbiakat. Ha fogamzasgatlot szedsz, akkor erdemes hagyni kicsit a ciklusod es a szevezeted visszaallni es addig mashogy vedekezni, plusz itt a nyar lehet egeszsegesen valtozatosan etkezni. Es remelem a beszelgetesetek jol sikerul es nehany honap mulva pozitiv a teszted es jovore valoban pelenkara koltitek a mostani eurok egy reszet. ;-)

Hajra!

2014. máj. 20. 00:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Basszus, egy normális párkapcsolatban élsz, ahol ezt meg kell beszélni, ls nem neked várnod, hogy az "Úr" mikot nyilatkozik.

Kérdezd meg. Nme kell várnod, ha elég mély a kapcsolatotok.

2014. máj. 20. 04:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Mit jelent az, hogy nem régóta? Mióta vagytok együtt? Miért nem tőle kérdezed meg?
2014. máj. 20. 07:55
 5/5 anonim ***** válasza:
És te hány éves vagy kérdező?
2014. máj. 20. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!