Fogamzásgátló abbahagyása után mennyi idő múlva lehet próbálkozni a teherbeeséssel?
Szinte azonnal lehet próbálkozni.
Mivel a mai fogamzásgátlók már annyira kevés hormont tartalmaznak, így szinte 1 nap alatt képes kiürülni a szervezetből, ezért is baj, ha valaki csak egyetlen szemet felejt el bevenni.
Ami miatt érdemes lehet várni, hogy nem mindenkinek rendeződik egyből a rendes ciklusa, nem mindenkinek indulnak be egyből a természetes folyamatok.
De van akinek egyből, így egyből gyógyszer abbahagyása után teherbe is esik.
A kismama vitamint igazából el lehet kezdeni már a próbálkozás ideje alatt is, de én személy szerint akkor kezdtem el szedni, mikor már tudtam, hogy terhes vagyok.
És hogy a kismama torna mennyire pozitívan befolyásolja a terhesség alatti dolgokat és a szülést, azt nem tudom. Ha orvos engedélyezi, ha szeretnéd, akkor nyilván lehet.
De a bőröd kirepedezettségét sajnos ha olyan típusú vagy, illetve majd akkora pocaklakód lesz, akkor azt semmivel nem tudod megelőzni!
És megint csak, ha olyan típus vagy, úgy jön össze a dolog, akkor hiába a kismamatorna, akkor is lehet nehéz szülésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!