Gabriel teszt képe, szerintetek pozitív vagy az csak szellemcsík?
Figyelt kérdés
Tegnap délutáni a negatív, a másik reggeli, látható a csík, de bőven időn túl látszott csak, és szürke.
2014. máj. 18. 18:52
12/17 anonim válasza:
Mindkettő teljesen negatív. Olyan negatív, amitől huszonéves korában egy egyetemi buli utáni hónapban ujjong az ember:)
Az egyiken van egy elázási csík, a másikon pedig nincs, az egyiket jobban mártottad a pisibe, mint a másikat, ezért nincs a jón csík.
De ha elmarad a menzeszed, másnap tesztelj megint!
13/17 A kérdező kommentje:
Hát annak most jobban örülnék, ha csíkos lenne... fogok még tesztelni, meg bejelentkeztem dokihoz is a biztonság kedvéért.
2014. máj. 19. 12:25
14/17 anonim válasza:
Nekem is ilyenek lettek a tesztjeim, bejelentkeztem dokihoz.. 3 mm-es petezsákot látott!!!!
15/17 A kérdező kommentje:
Utolsó hozzászólónak: úgy legyen! Menstruációnak még semmi nyoma, ilyenkor már a hangulatomon érezni szoktam, bár ezt nem akarom elkiabálni, még időben vagyok, viszont az enyhe hasfájás az maradt, meg a gyakori pisilés ami ma új, de nem akarok semmit beleképzelni...
2014. máj. 19. 14:03
16/17 anonim válasza:
17/17 anonim válasza:
Mi újság..sikerült a pozitív teszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!