6 hete abortuszom volt, és a műtét után 11 nappal nemi életet éltünk, amit ilyenkor tilos! Lehetek terhes?
azóta véreztem 3-4 napig, voltam nőgyógyásznál, de mivel még nem vizsgálhatott meg, a jövőhéten vissza kell mennem.
a tesztem ugyanilyen ilyen lett:(csak illusztráció)
ez mit jelent? (saját felelősségem és dolgom, nem kérek szidást!)
mert még egyszer nem szeretnék átélni egy abortuszt, az előzőt is megbántam és most már nem is bánnám ha anya lennék
röviden ennyi
Gondolom azért voltál abortuszon, mert nagyon indokolt volt, hogy ne születhessen meg. Amit nem értek, hogy utána miért nem tudtatok védekezni? És igen, ennyi idő után már nem maradhatott vissza HCG, szóval ez egy újabb terhesség.
Bocsánat, de ezt nagyon igazságtalannak tartom az élettől!!!
Remélem a gyermeked majd semmiben nem szenved hiányt és szeretet fogja körülvenni!
Ugye tudod, hogy abortusz után ha nagyon hamar jön a következő terhesség, akkor a nyálkahátya még nem áll készen arra, hpgy rendesen beágyazódjon, mert nem elég vastag hozzá. Nem kell abortuszra menned, mert nagyobb a valószínűsége a spontán vetélésnek. Nem hiába ajánlják, hogy legalább egy rendes menzit meg kell várni és csak utána lehet próbálkozni.
Nem kívánok ilyet, de valóban igazságtalan, hogy az ész nélkül felelőtenül k.e.f.é.l.ő.k.nek összejön, más meg mindent megtenne a babáért és nem jön össze. Tudom, ez nem a te hibád, de akkor sem értem én ezt. Tudod, hogy tilos 6 hétig szexelni, és te mégis csináltad. Ráadásul védekezés nélkül. Gratulálok, hogy ilyen példát mutatsz majd fellősségből a gyerekeidnek.
Tisztában vagyok vele, nem kértem kioktatást!
Én hibám, én dolgom.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!