Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem jött meg! Terhes lehetek?

Nem jött meg! Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
Ciklusom 5.7.8-dik napján megszakítással voltunk együtt,mivel úgy néz ki nem jól számoltam a terméketlen napokat,ugyanis nem tudtam hogy a ciklur 1.napja a menzesz 1.napja(mentségemre mindig gumival szoktunk védekezni csak épp elfogyott).Ezen a hét csütörtökön kellett volna megjönnie legkésőbb.Szerdán viszont kedden viszont elszakadt a gumi így szerdán eseményutáni tablettát kellett be vennem(escapelle).Azóta éjjel nappal hányingerem van,de attól függetlenül farkas éhes,bírok is enni.A méhemnél sokszor érdekes buborékozást érzek(hasonlót még soha),sok fehér vizes folyásom van,valamint naponta max 3x 1-2percre menzesz szerű görcseim vannak.Szerintetek meg fog egyáltalán jönni?Még egy érdekes:Az intima.hu-n kértek a ciklusom adatai alapján,hogy küldjenek értesítőt ha pl közeleg a menzeszem,vagy az ovuláció.Hát nekem most küldte hogy holnap lesz,de 28napos ciklusnál még ma lenne a 4.napom ha megjött volna,ez hogy?Nem középidőbem van ovuláció?Segítenétek ezekben? 24l

2014. máj. 17. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:

"mentségemre mindig gumival szoktunk védekezni csak épp elfogyott"

Nem mentség, csak ha nem gond egy gyerek.

Lehetsz az, de az is könnyen előfordulhat, hogy a nemrég bevett esemény utáni mellékhatásai miatt vagy szarul.

Elolvastad a tájékoztatót???

Benne van feketén-fehéren, hogy felboríthatja a ciklusodat!

Az intima.hu a SAJÁT adataidat kérték! Ha jól adtad meg, akkor gondolom, csak jókor jelez!

Vagy neked is 28 napos?

2014. máj. 17. 18:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Persze 28napos,ezért nem értem,az adataimat be is regisztráltam..
2014. máj. 17. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem ismerem, így nem tudom.

Ciklus.hu mindig jókor szól. De vannak okostelefonra is jó alkalmazások (Womanlog, OvuView).

2014. máj. 17. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Teszt?:)
2014. máj. 17. 19:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Még nem csináltam.Párom szerint elég ha az eseményutáni bevétele utáni 14.napon tesztelek ha nem jött meg.Mikor felhoztam 3x hogy vegyünk a tescoba nagyon ellenkezett.Nem szeretne még gyereket anyagiak nem épp jók,nagyon fél tőle hogy mi van ha összejött...
2014. máj. 17. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!