Medilab teszt reggeli első vizeletből negatív. Rá 3 órára halványan de látható 2. csík. Ez most negatív? Vagy pozitív?
szia.
megvolt de olyan szakaszosan, hol jött hol nem igen pár napig.
Holnap vagy hétfőn van most a következő mensi hát várom hogy meg fog-e jönni, de úgy érzem hogy meg fog jönni.
Ugyhogy a medilab teszt tényleg szar! :(
Sziasztok!
Nagy tesztelő vagyok, mert nálunk nagyon nehezen jönnek a babák. Eddig kb 15 féle tesztet használtam, úgy ezer darabot :D
Van egy 22 hós lányom, decemberben volt egy második terhességem, az a baba sajnos 7 hetesen meggondolta magát. Mostmár nagyon szeretnénk kistesót...
Egy hét késés után 3 Medi Lab tesztet használtam el 35,37,39. napon. Mindhárom halvány, de látható pozitív volt (nemcsak én láttam)Irtó boldog voltam!! :) Aztán puff: vérvételből 0 HCG, ultrahang tök negatív... Soha többé nem veszek ilyen tesztet, fogalmam sincs, egyáltalán hogy árusíthatják. Nekem nagy csalódást okozott, eddig egy teszt sem produkált nálam álpozitívat... :( (Nincs egyéb betegségem, cisztám, ami miatt jelezhetett...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!