Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 35. napon negatív X-epil,...

35. napon negatív X-epil, akkor már esélytelen, ugye?

Figyelt kérdés
Volt már korábban ilyen hosszú ciklusom, hosszabb csak egyetlen egyszer, a doki szerint az is azért, mert stresszeltem (esküvőm előtt 2 hetet késett, mikor lement a lagzi, másnap megjött). Negatív a terhességi teszt ma reggel, első vizeletből, de menzesz sehol, és már aggódom. Kínomban megmértem a hőmet, 36,2 lett. Nem szoktam hőmérőzni sosem, de annyit tudok, hogy ilyen alacsony hő mellett nem lehetek terhes. Jól tudom? Nagyon gáz ez a hő a ciklus (remélhetőleg) végén?
2014. máj. 16. 10:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
:D Én is pont így tervezem :D
2014. máj. 16. 14:37
 12/13 anonim ***** válasza:

Az, hogy mekkora a hőd, azt az alaphődhöz kell viszonyítanod. Nekem az alaphőm 35.5. nos, én 36.7-el terhes voltam, mert nekem az alaphőmhöz képest ez magas. Pedig én is azt hittem, hogy 37 alatt nem lehetséges.

Viszont egy darab méréssel nem tudod, hogy az alaphőd milyen.

2014. máj. 16. 15:58
 13/13 A kérdező kommentje:

Ezt értem, de azért a 36,2 nagyon alacsony, a 36,7 azért jóval magasabb.

Egyébként tudom, hogy folyamatosan kéne mérni, majd a következő ciklustól mérem is, eddig nem foglalkoztam ezzel, pedig most lehet, hogy jobban képben lennék.

2014. máj. 16. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!