Hány évesen vállaltátok/vállaljátok az első gyereket? Mi a legmagasabb iskolai végzettségetek?
Node kérdező! A rossz módszertanon alapuló kérdéssor értelmetlen. Csak segíteni akartam, mivel úgy tűnik, jobban értek hozzá, mint te.
Te mondtad, hogy az a célod, hogy bebizonyítsd, hogy a diplomások később szülnek. Tehát ha egy szőke nő epret vesz a boltban, akkor az epret főként szőke nők veszik? Nem.
Dehát a disznók elé szórom gyöngyeim, úgy látom...
A válaszíró 59%-ban hasznos válaszokat ad.
# 40/42 Időpont 05-16 16:32
Igen, igen. Ne szórd azokat a gyöngyöket,mert kavicsból vannak. ! XD
Hol írtam azt,hogy BEBIZONYÍTANI meg hogy CÉLOM? Sehol? Szövegértési problémák léptek fel? Valószínű.
Érdekelt valami. Megkérdeztem. Kaptam x mennyiségű választ. Az x mennyiségű válasz alapján az derült ki,hogy az x mennyiségű válaszadók döntő többségének szülési hajlandósága fordítottan arányos az iskolai végzettségével. <- PONT
Nem azt írtam, hogy ez az országos átlag, nem írtam azt, hogy Én ezzel bármit is beakarok bizonyítani, ez mind a te csökött agyad szüleménye. Az pedig a Te egyéni szociális problémád, nem az enyém. Ne fárassz itt ilyen IQ harcos technológiával kérlek.
Én a gyöngy szórón kívül mást nem pontoztam. Ő nem a kérdésre válaszolt, hanem osztott a a nemlétező eszét.
Én is 30 alatt szeretnék szülni,de nincs mire :D Úgyhogy...
# 47/47 Időpont tegnap 15:33
Jó,jó,de te ne feledd el,hogy honnan jöttél...a seggünkből.
http://www.youtube.com/watch?v=1TwIUgd7eb0
A párom meg éhbérért menti meg a rühes életedet, Te gyökér. Ezen is gondolkodjál el. Ha állítólag van mivel.
# 49/49 Időpont tegnap 20:23
Örülök,ha tetszik. Olvasd el az elejétől és talán felfogod,hogy mi az a pont,amikor egy normális embernek is elgurul a gyógyszerre egy zabszemszorongató sznob p.i.cs.á.t.ó.l.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!