Hány évesen vállaltátok/vállaljátok az első gyereket? Mi a legmagasabb iskolai végzettségetek?
"25, nekem közgazdász diploma, férjem 27 gépészmérnök diploma...Saját otthon (nem rakta senki alánk) és többéves munkaviszony. Most jön az első baba, 37 hetes vagyok"
Ezt miért kellett lepontozni????? Szánalmasak vagytok komolyan. Ettől most biztosan jobb lett nektek, de nekem sem lett ám rosszabb :)
Az sem mindegy mikor szültetek?
Én 21 évesen szültem, 7 hónapos terhes voltam az államvizsgán (ennek 22 éve).
Mára 2 diplomám, s 4 gyerekem van. S az én korosztályomban (43 évesek)a volt gimis osztálytársaim között, a diplomásoknak több (3-4 gyerekük van).
Tehát nagyon nem mindegy melyik korosztályt kérdezed!!!
26 éves vagyok, diplomával és egy OKJ-s szakmával, a férjem 25 érettségivel és két OKJ-vel.
Január óta próbálkozunk, akkor elsőre terhes lettem, de sajnos elvetéltem, most próbálkozunk újra, remélem lesz baba, mielőtt betöltöm a 27-et :)
Node kérdező! A rossz módszertanon alapuló kérdéssor értelmetlen. Csak segíteni akartam, mivel úgy tűnik, jobban értek hozzá, mint te.
Te mondtad, hogy az a célod, hogy bebizonyítsd, hogy a diplomások később szülnek. Tehát ha egy szőke nő epret vesz a boltban, akkor az epret főként szőke nők veszik? Nem.
Dehát a disznók elé szórom gyöngyeim, úgy látom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!