Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10. dpon lehet pozitív egy...

10. dpon lehet pozitív egy 10-es teszt?

Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 06:55
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon halvány pozitív lett a 10.DPO-n. Feltettem képet ide, és minden válaszadó pozitívnak látta. Erős csak a nemvárt napján lett. 10-es tesztet használtam. Sok sikert, drukkolok!!! :-)
2014. máj. 16. 13:35
 22/31 anonim ***** válasza:
28 hete vaterás teszt, 10. dpo, halvány, de jól látható 2. csík és egy baba :)
2014. máj. 16. 22:41
 23/31 A kérdező kommentje:
akkor nálam már nincs :(
2014. máj. 17. 07:15
 24/31 anonim ***** válasza:
Mi nincs? nem értem.
2014. máj. 17. 08:06
 25/31 A kérdező kommentje:
11.dpo-n vagyok és negatív lett a mai tesztem,szerintem,ha lenne baba,már mutatná
2014. máj. 17. 08:34
 26/31 A kérdező kommentje:

ezek a tesztjeim :

[link]

[link]

2014. máj. 17. 08:52
 27/31 anonim ***** válasza:

11.dpo-n vagyok és negatív lett a mai tesztem,szerintem,ha lenne baba,már mutatná

Azért nézz már utána egy kicsit ezeknek a dolgoknak! Egyáltalán nem biztos, hogy mutatnia kéne, hiszen mindenki szervezete mésképp működik. Attól, hogy egyeseknek már a 10. dpo-on pozi lett, az nem jelenti azt, hogy mindenkinél így kell lennie. A 11. dpo-s tesztelés is még korai. Van, akinek még a menzi elmaradésa után is napokkal csak halvány. Persze, tudom, hogy sok kérdés és válasz van, hogy bibibiiiii az enyém már a 10-en pozi, de sok olyan válasz is van, aki azt írja, hogy neki csak egy héttel a menzi elmaradása után lett akér csak halvány poztiv is. Ezeket a válaszokat is tartsd szem előtt. Egyáltalán nem biztos, hogy ilyen hamar a te szervezeted elég HCG-t termel. A 11. napi negatív teszt miatt még ne dőlj a kardodba, hanem inkább legyél picit türelmesebb és várj a nemvártig, mert így csak feleslegesen felidegesíted és elkeresíted magad. És ha ott a baba, akkor neki sem teszí jót a lelkiállapotod.

és mindezt nem bántésból mondom. Én is egy évet vártam a babára, tudom milyen csalódni hónapról hónapra, de én soha nem teszteltem nemvárt előtt. Csak egy tesztet csinéltam, amikor emlamardt a menzim. Nem is kellett ilyen gyötrődésen átesnem, mint amit most te generáltál magadnak.

Drukkkolok!

2014. máj. 17. 12:14
 28/31 anonim ***** válasza:
Jujj, bocsi a sok elgépelésért.
2014. máj. 17. 12:16
 29/31 A kérdező kommentje:
utolsó válszoló,nagyon köszönöm :)
2014. máj. 17. 12:58
 30/31 anonim ***** válasza:

22-es vagyok!

Absz. igaza van a 27-es válaszolónak, légy türelemmel, senkinek nem egyforma a szervezete és az, hogy még most negatív, az nem jelent semmit... ne keseredj el idő előtt... megy a drukk :)

2014. máj. 17. 17:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!