Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nem vagyunk házasok és...

Ha nem vagyunk házasok és teherbe esett a lány, meg is akarja szülni. Milyen esetben kell nekem gyerektartást fizetni?

Figyelt kérdés
Mielőtt jönnének az oltó kommentárok elmondom h engem vertek át.
2014. máj. 15. 05:42
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
61%

Ez aranyos. "Milyen esetben kell nekem gyerektartást fizetni?" Hány éves vagy 18?

Mindegy, hogy átvertek, mindegy, hogy egyéjszakásból jött össze a gyerek vagy több éves kapcsolatból. Kb 23-24 évig az egyetem végéig fizetned kell. kivéve, ha a gyereked szakmát tanul és munkába áll húsz évesen. Sok boldogságot!

2014. máj. 15. 07:14
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem ismerirek a hátteret ne itelkezzetek! Meg amúgy se kötöm senki orrára! Csak egy választ kaptam amit köszönök! Am 33 éves vagyok.
2014. máj. 15. 07:40
 13/16 anonim ***** válasza:
52%

Amennyiben te vagy az édesapja fizetned kell.

Tehetsz apasagi nyilatkozatot,ha szeretnéd hogy a gyermek a nevedet viselje.A gyerektartast a fizetésedbol kiszámolják illetve megitelik neked a kapcsolattartást illetve szabályozzák az idejét.Ha megállapodtok ezekben,nem kell bírósághoz fordulni.

Ha nem teszel elismerő nyilatkozatot az anya kérheti a dns vizsgalatot,hogy bebizonyosodjon az apa személye.A többi ugyanaz ezután,illetve kapcsolattartásra nem kötelezhetnek,ha nem akarod a gyermekedet làtni!

Konyhanyelven így tudom elmondani.

Èn is gyogyszer mellett lettem terhes(pedig szedtem rendesen) de a párommal egyutt maradtunk.Sajnalom,ha téged becsaptak,nem igy kene gyermeket szülni ...:-(

2014. máj. 15. 07:59
 14/16 anonim ***** válasza:
82%

Az apaság és a házasság nem egymást feltételező dolgok manapság. Ha te vagy az apa, fizetsz, mint a katonatiszt.

Tényleg ne vedd bántásnak, de átverni csak azt lehet, aki hagyja. Tudom, hogy ma már ódivatú a szemlélet sajnos, de azzal kéne szexuális kapcsolatot létesíteni, akivel a szerelem gyümölcsét is vállalni lehet.

Ha direkt csaltak lépre, na az sem különb dolog, de a szegény kis manó semmiről nem tehet. Ne őt büntesd!

2014. máj. 15. 08:31
 15/16 anonim ***** válasza:
35%

De könnyen ítélkeztek.

Sajnos vannak ilyen ócska nők, akik szégyent hoznak társadalom nő tagjaira (én is nő vagyok, mielőtt megszóltok).

Ismerek én is ilyen esetet, konkrétan a bátyámat verte át a nő, 2 éves kapcsolat haldoklott, a nő az elejétől szedte a gyógyszert, de mint utólag kiderült, a végén már mégsem, mert mikor a tesóm szakított vele, a nő benyögte, hogy terhes. Szánalmas módon így akarta magának megfogni.

"Szerencsére" akkor nem maradt meg a baba, de sok férfi életét megkeseríthetik a hasonló esetek.

Kérdező, ha te vagy az apa, akkor nem lehet kibújni a kötelezettség alól, fizetned kell.

De nézd a jó oldalát, lesz egy gyermeked :)

2014. máj. 15. 09:41
 16/16 anonim ***** válasza:
63%

Ahogy egy nő is mondhatja, hogy "ha nincs gumi, nincs szex", egy férfi is ragaszkodhat hozzá.

A különbség annyi, hogy a férfiak többsége a szexhez jobban ragaszkodik, mint az óvszerhez, így könnyebben "enged".

Innentől nincs mit sajnálnom egyetlen díszpéldányon sem.

"Haldokló" kapcsolatban meg aztán végképp eszénél kellene lennie. Akkor is, ha nem tart attól, hogy "átverik", ugyanis nem létezik 100 %-os módszer. Akkor is becsúszhat egy nem várt gyerek, ha tényleg nem várja egyik fél sem.

2014. máj. 15. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!