Holnap negyedik napja,hogy késik,a ciklus.hu szerint,ami általában max 2 nap eltéréssel mutat késést.Tudom első a teszt,amit még nem csináltam,majd péntekre tűztem ki.Egy hete folyamatosan rám tör a nagywcézés amikor nem is szokott.Ált. nappal délelőtt elvégzem,és kész.Most meg perpillanat ha ezt megírtam már megyek is...bocsánat..
Lehet összefüggés,vagy teljesen hülye vagyok?A pénteki tesztem eredményét feltétlen megírom,bármi lesz.Volt valakinek hasonló?(babát szeretnénk amúgy :))
2014. máj. 14. 22:30
1/8 A kérdező kommentje:
*azt kihagytam,hogy mensi előtt szokott a hasam fájni már 1 héttel,de most nagyon tompán érzem,azért nem teszteltem még,mert úgy érzem mindjárt megjön..
2014. máj. 14. 22:32
2/8 anonim válasza:
Tudod, a terhesség a menzesz tünetei teljesen azonosak, ha egy emberre vetítjük őket.
Nekem éppen holnap fog megjönni és folyton vécére járok, szóval nálam néha a menzesz jele is. A menzesz alatt és előtt ugyanis a méhed és a beleid is összehúzódnak, ezáltal nyomást gyakorolva rád, hogy székelj. Ugyanez a változás mehet végbe terhesség esetén is a méhedben.
2014. máj. 14. 22:38
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod,pont emiatt furcsállom,mert nem szokott ilyen lenni mensi előtt.
2014. máj. 14. 22:43
4/8 anonim válasza:
Én holnapra nem várom, és egy pár napja őrületes hasmenésem volt. Mára ez elmúlt, maradt a fokozott gázképződés és ma reggel émelygés. Én is azonnal arra gondoltam, hogy talán most összejött. Bár picit fájogat a derekam /menzesz előtt szokott/, de hátha...! Drukkolok mindkettőnknek!:-)
2014. máj. 14. 22:46
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,én is drukkolok!!:)Majd írd meg mi lett!Mikor tesztelsz?
2014. máj. 14. 22:49
6/8 anonim válasza:
Kacérkodom a holnapi teszteléssel, de lehet, hogy megvárom a pénteket. Drukk!:-)
2014. máj. 14. 22:58
7/8 anonim válasza:
4-es vagyok, aki mára nem várta. Ma reggel mégis teszteltem, és egy gyönyörű -bár még halvány - pozim lett. Nagyon boldog vagyok.
Te teszteltél? Szurkolok!
2014. máj. 15. 13:10
8/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok!!:))A tüneteim ugyanazok voltak mint neked,de reggel sajnos megjött.Nem tudom miért késett,nem jellemző.Nem adom fel így sem....majd kövi hónapban.:)Vigasztalódok a kis rosszcsontommal,aki már szundikál(2 éves).Jó egészséget Nektek!:))
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!