Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy megtermékenyül...

Lehetséges hogy megtermékenyült? Légyszi help!

Figyelt kérdés
átjött barátnőm, használtunk óvszert, annyit kell tudni hogy az óvszer nem volt lyukas ezt megnéztem, de amikor kihuztam fehér váladék, gondolom sperma jött ki barátnöm nemiszervéböl valamint az én péniszem alja is olyan volt. nem tudom, most lehetséges hogy terhes lesz? amikor elélveztem akkor biztos hogy felfogta a gumi, és utána jött csak ki belöle szerintem. kérlek segítsetek.

2014. máj. 14. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
létezik ilyen szó? megtermékenyült :D
2014. máj. 14. 16:07
 2/4 anonim válasza:
60%
Ha a gumiban maradt aminek ott kell maradnia, akkor no problem, ne aggódj... A nőknél is van úgymond előváladék, nedves lesz a p.nciuk és valószínű az folyt ki a végén...
2014. máj. 14. 16:09
 3/4 anonim válasza:
68%
Az minek dug, aki semmit sem tud a p1náról???
2014. máj. 14. 16:11
 4/4 anonim ***** válasza:
67%

Ha a gummiba vizet töltesz és megnyomkodod, jön ki belőle víz vmi kis lyukon, akkor lehet terhess.

Amúgy pedig a női nedvesség is nagyon hasonlít a spermára.

Kukázd ki a gummit és vizsgáld meg rendesen.

2014. máj. 14. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!