Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki többször tesztelt már...

Aki többször tesztelt már negatívat, hogy veszi rá magát egy újabb tesztelésre?

Figyelt kérdés
Én már teljesen ki vagyok. Ha csak a teszt vásárlásra gondolok, gyomorgörcsöm van.
2009. dec. 27. 18:37
 1/10 anonim ***** válasza:

ezért jó ha nagy lendületben vagy és többet veszel:D

bár hiába van nekem itthon én se merek már tesztelni sokszor... túl sok egycsíkot láttam már:(

most első ovutesztes hónapom volt és sírógörcsöt kaptam amikor megláttam a két csíkot rajta... elképzeltem, hogy a normál tesztem...:D

sok szerencsét!!

2009. dec. 27. 18:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Hát igen, elég fura dolog, én is félek. De tesztelni kell, és hát az ember mindig reménykedik... tudom hogy egyszer ott lesz az a 2 csík. Talán pont a következő alkalommal Nektek is.
2009. dec. 27. 19:08
 3/10 anonim ***** válasza:

Szia! 17 hetes kismama vagyok. Vagy 30 tesztet csináltam mire lett egy pozitív....de az az öröm amit akkor éreztem mikor megláttam, nem is mondható el... :-D

Megéri! Sok kitartást!

2009. dec. 27. 20:02
 4/10 A kérdező kommentje:
úgy érzem nem birok többet, jó hogy ti ennyire jól bírjátok
2009. dec. 27. 20:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem nincs akkora szerencsém mint azoknak a lányoknak akik minden hónapba reménykedhetnek.Nekem kb:fél évente (lombik)van esélyem reménykedni.A mostaninál már a ET+6.naptól tesztelek folyamatosan és eddig mind a hat teszt negativ.Szóval úgy néz ki megint fél év üresjárat következik.Ezt csak azért írtam le,hogy Nektek akiknek megadatik hogy minden hónap új esély új remény,ne legyetek így elkenődve a negatív tesztnél,hiszen szinte azonnal bizakodhattok újra!Én sem adom fel,Ti miért tennétek?!Mielőbbi babásodást kívánok mindenkinek!!!
2009. dec. 28. 08:59
 6/10 anonim ***** válasza:

Én is már ET-s vagyok.

Azt hiszem, aki több, mint 3 évig próbálkozik sikertelenül, mint mi is, annak már meg sem kottyan a nega teszt:)

Akkor ülne ki döbbenet az arcomra, ha egyszer pozi lenne:))

Mert olyat még nem láttam...

2010. jan. 5. 11:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi az az ET?
2010. jan. 5. 11:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Utolsó:EMBRIÓ TRANSZFER=lombikbeültetés!
2010. jan. 6. 09:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Köszönöm. Ezt a rövidítést még nem láttam. Drukkolok Nektek!
2010. jan. 6. 09:31
 10/10 anonim ***** válasza:
LOMBIKOS:Te most hogy állsz?Programba vagy ?Most kezded,vagy ne adj isten már volt sikertelen ET is?
2010. jan. 6. 09:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!