Ha kihagytam 4 szemet véd a gyógyszer?
Amikor el kellett kezdenem újra szedni mensi után a fogamzásgátlót, sajnos mentem a patikába és nem találtam sehol a receptemet ez pénteki nap volt, így sajnos hétvégén nem tudtam mit csinálni.
Lényeg hogy ezért 4 napot kihagytam az elejéből és az 5. naptól kezdtem el szedni.
13 szemet vettem be eddig és tegnap nem sikerült vigyáznunk.
Szerintetek véd már a gyógyszer? vagy 1 hónapig ilyenkor nem? és lehetek terhes?
Köszi a válaszokat!
(Igazából én szeretnék 3. babát, mert van már kettő, de párom még nem meg augusztusban lesz esküvőnk és jó volna ha ott azért nem lennék terhes :) )
Már egy szem kihagyása sem véd
Az elejéről 4 szem kihagyása olyan.mintha nem is szednél fogamzásgàtlót
Ez igy van! De attól még felelős nőnek érzem magam, lévén van már 2 gyermekünk és mindent megkapnak!
De én normális válaszokat , tapasztalatokat vártam, nem negatív véleményt!
Köszi
Ha a gyószert nézem ahonnan kellett volna kezdeni akkor azzal együtt amit kihagytam a 17. napon voltam, így elviekben túl a peteérésen. Ebben bízom hogy most nem leszek terhes.
Ha mégis marad a baba, mert én szeretnék, csak még nem most szerettem volna... meghát 2,5 hónap múlva esküvő.
Köszönöm mindenki válaszát!
Hát a napokban kell megjönnie, mától hétfőig kb. ilyenkor szokott.
Ma csináltam egy tesztet, (Medilab) de egyenlőre full negatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!