Inszemes lányok! Februárban lesz inszemem. Clostilbegyt (napi 2), és 2db Merional szuri (7.9. napon) a stimulálás, aztán tüszőrepi. Más is volt így? Csak mert olyanokat olvastam, hogy több napon át (6) szurták be vkiknek a Merionalt.
Én csak a Closty-t szedtem naponta 2X 5 napon át. Aztán tüszőrepesztő szuri (Ovitrile). Majd inszem, aztán Utrogestan hüvelykapszula.
Én úgy hallottam, hogy lombik előtt van ilyen nagyobb szuris stimulálás. (Én most arra készülök.)
Bár biztos azért egyén függő, hogy kinek hogy érlelik a tüszőit.
Nyugi, a dokid biztos tudja, hogy Neked mi kell. :)
Akkor tényleg azért kaphatod a szurit.
Nálunk annyi a probléma, hogy a bal petevezetőm el van záródva. Mivel a jobb átjárható, ezért UH-on nézték, mikor érik ott, akkor csinálták az inszemet.
Sajnos már 5-ön vagyok túl, és egyik sem sikerült, ezért lesz most lombikom. A doki sem érti, miért nem akar összejönni, hisz minden rendben van, ezt a kis bibit leszámítva.
Nektek biztosan sikerül majd, sok olyat hallottam, akinek elsőre, max. 3-ra összejött!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!