Nem várt elött 4 nappal mennyire megbízható eredményt kapok?
Leendő anyuka, én végigkövettem az előző kérdéseidet is. Én is azt tanácsolom, hogy várd meg a menzi napjét és tesztelj, ha nem jön meg. Igen, van, akinek már 5 nappal előtte halvány pozi, van akinek meg csak a kimaradás után 5 nappal lesz pozi. És egyáltalán nem biztos, hogy te éppen abba a kategóriába tartozol, akinek gyorsan kimutatja. Nem egyformán működik mindenki szervezete. Jobb elkerülni a felesleges idegeskedést.
Ha jól tudom, most kezdtetek próbálkozni. Ha így az elején már ennyire görcsölsz, hogy méár 4 nappal előtte tesztelnél, mert nem bírsz várni, akkor ez később csak még rosszabb lesz. Egyre feszültebb és idegesebb leszel. Próbáld ezt elkerülni.
Mi a férjemmel egy évig vártunk a babára, és ez idő alatt egyetlen egy darab tesztet csináltam. Amikor kimaradt a menzim, akkor mentem venni egyet és csak akkor csináltam. Nem is tartottam otthon tesztet. Jobb volt így, hogy lett egy biztos pozitív tesztem, minthogy minden hónapban lett volna egy csomó negatív teszt, amiért nem birtam volna kivárni a menzai napját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!