Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Attól mert PCOS-s vagyok kell...

Attól mert PCOS-s vagyok kell védekezni? L/17

Figyelt kérdés
Endokrinológus azt mondta, hogy valószínűleg nehezen esek majd teherbe. 2 havonta menstruálok csak.

2014. máj. 9. 20:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen kell az ördög sosem alszik és ha nem egy pasival vagy csak akko ott vannak a fertőzések!!!
2014. máj. 9. 20:48
 2/12 anonim ***** válasza:
Persze ha nem gond ha teherbe esel akkor nem kell!!
2014. máj. 9. 20:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A 2 havonta nem számít rossznak PCOS-val, szóval kell.
2014. máj. 9. 20:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én évente menstruáltam, gyógyszerrel sem tudták meghozni a menszeszem, pcos-es vagyok, minden orvos azt mondta, hogy készítsem a lelkem, hogy nem fogok tudni teherbe esni természetes úton. Egyszer nem védekeztünk a férjemmel, egyszer, és teherbe estem. Most a másik szobában alussza az igazak álmát a csoda babánk.
2014. máj. 9. 20:59
 5/12 A kérdező kommentje:
Akkor az nem igaz, hogy ami 35 napnál hosszabb ciklus abban nincs peteérés? Csomó helyen ezt olvastam
2014. máj. 9. 21:09
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Kell, ha nem akarsz babát. Barátnőmnek is azt mondták természetes úton nem lehet gyereke. Láss csodát, mát kettő van, mindkettő természetes úton fogant.
2014. máj. 9. 21:15
 7/12 anonim ***** válasza:
35 napos ciklusaim vannak és bizony terhes vagyok, mellette Pcos, de mi nagyon szerettük volna a babát, szóval ha nem szeretnél akkor bizony kell :)
2014. máj. 9. 21:27
 8/12 anonim ***** válasza:

"Akkor az nem igaz, hogy ami 35 napnál hosszabb"

Így, nem igaz. Csak valószínűbb, hogy nincs, de attól még lehet.

Gyakran van úgy, hogy egy ciklust "átalszik" a szervezet, majd mégiscsak megindul a peteérés, bekövetkezik az ovuláció, majd jön a menstruáció, de ebből te "kívülről" csak annyit látsz, hogy "á, már 70 napja", közben pedig rövidebb, csak nem az előző menstruációtól indult be a folyamat, mint normális esetben.

PCOs mellett talán még fontosabb is normálisan védekezni, mert a rendszertelen ciklusok miatt, nem is veszed észre időben a terhességet és sokkalta könnyebben kicsúszol az időből, ha nem akarnád megtartani.

2014. máj. 9. 21:31
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
34-37 naposak a ciklusaim es itt a lanyom mellettem:-)
2014. máj. 9. 21:55
 10/12 anonim ***** válasza:

"Akkor az nem igaz, hogy ami 35 napnál hosszabb..."

Nekem még hosszabbak voltak, sosem lehetett tudni mikor lesz pé-m. Háromszor estem teherbe első próbálkozásra, pedig én is úgy készültem, hogy biztosan lesznek ezzel problémák.

(Amúgy hőmérővel nagyon szépen követni lehetett, mikor volt pé, amikor elhatároztuk, hogy babát szeretnénk.)

2014. máj. 9. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!