Ha van (elvileg) peteérés, de a menstruáció kimarad néha, lehetséges igy is a teherbeesés?
Figyelt kérdés
lehet hülyén fogalmaztam,de arra lennék kiváncsi,hogy ha van peteérésem elvileg,de a menstruációm rendszertelen,van hogy 1-1 hónapot kimarad,vagy 2-3 hetet késik,attól még van esély arra hogy teherbe essek?
Tehát a teherbeeséshez mindenképp kell nyilván peteérés,de a menstruáció is "szükséges"?Vagy anélkül is sikerülhet?
(már csináltam pár tesztet,ami negativ sajnos,ma reggel csináltam az utolsót,ma volt a 14.nap,elvileg már ki kéne mutatnia ha baba lenne.Megjönni még mindig nem jött meg.)
2014. máj. 9. 09:32
11/16 anonim válasza:
Az inzulin rezisztenciát terheléses cukor és ez a fontos! inzulin szint vizsgálatból, vérből nézik. Nekem éhgyomrit néztek, majd cukros löttyöt kellett inni, utána fél, és egy órára megint volt vérvétel. A cukrom rendes felfelé, majd lefelé mutató görbét adott, de az inzulin szintem az egekben maradt. De ha nincsenek ciszták, az akár jó jel is lehet, lehet más hormonális probléma is a háttérben. Jó, hozzáértő nőgyógyász kell, vagy esetleg endokrinológus. Remélem mihamarabb összejön spontán!
12/16 anonim válasza:
10:59-es vagyok, rosszul írtam az időpontokat, olyan régen volt, asszem 1 óra, és másfél óra volt a vérvétel időpontja.
13/16 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek!
Ez a terhelése cukor vizsgálat,amiből kiderül ez a PCOS,ez ugyanaz a vérvizsgálat,amit a terhesség x hetében is néznek?(már nem emlékszem hanyadik héten volt,talán a 18.körül,ugyanúgy meg kellett inni ilyen cukros löttyöt)
2014. máj. 9. 11:29
14/16 anonim válasza:
Nem egészen, mert ott csak vércukor értéket néznek, és inzulin szintet nem. Normál vércukor érték mellett is lehet emelkedett inzulin szint, a vércukor szint növekedés csak az állapot előrehaladtával alakul ki. Hasonló, de mégsem ugyan az.
15/16 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2014. máj. 9. 14:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!